Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag 10.00 – 17.30 uur
  • Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

Contact informatie

Hèt Wooncentrum
Woonboulevard 38
7606 JA, Almelo
T 06 48226877

Website:

Hèt Wooncentrum

Hèt Wooncentrum

Hét Wooncentrum Almelo is een echt familiebedrijf wat al sinds 2010 op de woonboulevard in Almelo zit. Het bedrijf wordt geleid door vader Hennie Busscher & dochter Martine Ganzeboom. Naast de vestiging in Almelo heeft Hét Wooncentrum ook een vestiging in Apeldoorn en Zevenaar en werken er zo’n 25 enthousiaste medewerkers bij Hét Wooncentrum. Bij Hét Wooncentrum kunt u terecht voor al u meubels en kunt u uw huis volledig inrichten. We sinds kort op nr. 38 en de gehele winkel is volledig gerestyled en helemaal van deze tijd. Kom gezellig langs, de koffie staat altijd klaar.

Interieuradvies

Heb je nog geen idee welke nieuwe meubels goed passen bij je woonkamer / eetkamer? Bij woonwinkel Hét Wooncentrum in Apeldoorn, Almelo en Zevenaar helpen onze adviseurs jou om van tevoren te bedenken hoe de meubels in je huis zullen passen! Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het inrichten van woonkamers en eetkamers met het meubilair die hier het beste bij past. Hiernaast kunnen er ook nog accessoires aan worden toegevoegd waardoor er een plan voor de hele inrichting ontstaat.

Ben jij benieuwd geworden en wil je wel weten wat voor meubels het beste passen bij jouw woonkamer / eetkamer? Maak dan snel een afspraak met ons afsprakenformulier en wij plannen samen een sessie in!

Wij zijn pas tevreden als u het bent!