Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag 07.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 08.00 – 17.00 uur
  • Zondag gesloten

Contact informatie

Toolstation
Woonboulevard 4
7606 JA, Almelo
T 071 581 5050

Website:

Toolcentrum

Toolstation

Toolstation een aanwinst voor de klusser!

Klussen in huis, daar houden wij van in deze tijden waarin wooncomfort en een eigen plekje steeds belangrijker wordt. Een uitbouw, een veranda of eigen werkkamer? Toolstation heeft alles in huis om de klus tot een goed eindstation te brengen! De professionals weten Toolstation al te vinden, omdat het staat voor een zeer ruim assortiment tegen een uiterst scherpe prijs. Een onmisbaar item tijdens de klus? Toolstation heeft het in huis, waardoor de klus spoedig verlopen kan.

En wie denkt dat Toolstation alleen gereedschap verkoopt, heeft het bij het verkeerde eind. Toolstation Almelo heeft in haar store naast gereedschap bijvoorbeeld ook installatiematerialen, schroeven, bevestigingsmiddelen en werkkleding. Dit met een ruime keuze aan professionele merken. Dus de winkel op Woonboulevard Almelo is zeker een bezoekje waard!

Toolstation is één van de snelst groeiende leveranciers van professionele gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor vakmannen en serieuze doe-het-zelvers.

Het winkelconcept komt oorspronkelijk uit de UK, maar sinds 2006 is Toolstation ook actief in Nederland. Inmiddels heeft Toolstation maar liefst 55+ vestigingen in Nederland en groeit ook met nieuwe vestigingen in België en Frankrijk.

Via www.toolstation.nl  zie je per productcategorie het ruime assortiment aan mogelijkheden. Ook vind je daar alle A-merken. En bij www.toolstation.nl/branches klik je op de vestiging van Almelo voor informatie en openingstijden. Alle producten zijn op voorraad in het centrale magazijn, zodat deze binnen 24 uur geleverd kunnen worden.

In alle veiligheid word je geholpen en het deskundige team in Almelo geeft je graag de juiste tips over materialen en middelen, waardoor jouw klus snel en voordelig geklaard is.