Openingstijden:

  • Maandag 11.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag 09.30 – 18.00 uur
  • Donderdag koopavond tot 21.00 uur
  • Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

Contact informatie

Carpetright
Woonboulevard 20
7606 JA, Almelo
T 0546 817 248

Website:

Carpetright

Carpetright Vloeren Almelo

Carpetright, de grootste vloerenspecialist van Europa is ook op Woonboulevard in Almelo gevestigd! Kies uit duizenden soorten tapijt van topkwaliteit, laminaat in waanzinnig veel varianten, praktisch vinyl in honderden dessins en tientallen moderne of klassieke vloerkleden.

Voor ieder budget

Voor elke smaak en budget bieden wij de juiste keuze. Bovenop de toch al scherpe prijzen hebben wij regelmatig extra aantrekkelijke kortingen en actieaanbiedingen. Kom daarom snel eens kennismaken in onze winkel aan Woonboulevard in Almelo.

Instructievideo

Bij het kopen van een nieuwe vloer is het allereerst van belang te weten wat de oppervlakte van de ruimte is waar deze komt te liggen. Gebruik onze instructievideo over het opmeten van een vloer in iedere ruimte, zodat je verzekerd kan zijn van de accuraatheid van je opmeting. Als je de vloer hebt opgemeten, kun je gebruik maken van onze vloerenplanner. Vul de meten-en-leggengids in en breng deze mee tijdens je bezoek aan onze winkel voor een gratis offerte op maat. Als je na het bekijken van het filmpje nog steeds moeite hebt met het opmeten van de vloer, dan kan u altijd gebruikmaken van onze gratis opmeetservice.

> Download hier de vloerenplanner

Gratis opmeetservice

Als u de perfecte vloer gekozen heeft, biedt Carpetright een gratis opmeetservice. Wij helpen u graag om uw ruimte op de juiste manier op te meten, zodat u er zeker van bent dat u de juiste afmetingen heeft tegen de beste prijs. Maak via onderstaand formulier een afspraak voor de gratis opmeetservice.

Leg Service

Om je de perfecte vloer te kunnen garanderen, adviseren wij je om gebruik te maken van onze aanbevolen vloerenleggers. Onze aanbevolen vloerenleggers zijn vakkundig en voldoen aan de hoge eisen die we bij Carpetright stellen bij het plaatsen van de perfecte vloer. Voor meer informatie over deze leg service ben je uiteraard ook van harte welkom in onze winkel.