Openingstijden:

  • Maandag 09.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag Gesloten

Contact informatie

Open Lab Repair
Woonboulevard 32
7606 JA, Almelo

T: 0546-76 40 44
M: 06-11 86 89 71
WhatsApp: 06-11 86 89 71

info@iphonerepairtwente.nl

Website:

Open Lab Repair

Open Lab Repair service

Bij Open Lab Repair service kunt u terecht voor de meest uiteenlopende reparaties. Ons technisch team repareert uiteraard niet alleen iPhone`s , laptops maar ook microscoopreparaties, computers van wasmachines, dronetoestellen, Playstations en Samsung etc. Eigenlijk kunt u met zeer uiteenlopende reparatievragen dus bij ons terecht!

 

Snel weer mobiel aan het werk

In de huidige digitale wereld zijn u en uw werknemers afhankelijk van iPhone en/of iPad, niets is vervelender als deze na een val beschadigd is of zelfs niet meer werkt. Open Lab Repair service al bijna 10 jaar ervaring met smartphones en al meer dan 10 jaar ervaring in computer reparaties. Kennis is een kwaliteit die kennis vind u terug in onze service.

Ons bedrijf is op ontwikkeling en toekomst gericht, zo hebben wij het certificaat webwinkel keur. Daarnaast zijn wij nu ook een gecertificeerd leerbedrijf. Hierdoor hebben wij nu een stagiair in onze shop van het ROC.

Open Lab Repair service is steeds meer een begrip voor de zakelijke klant geworden, elke dag krijgen wij weer nieuwe zakelijke klanten die via via van ons gehoord hebben. Waarschijnlijk u ook al. Wij onderscheiden ons door onze constante kwaliteit te leveren en ons niet te overtreffen service en onze passie in het ondernemen. Daarnaast is onze shop volledig ESD Veilig ingericht, zodat de kans op storingen door statische elektriciteit voorkomen wordt.

Voor de zakelijke gebruiker of beheerders heeft Open Lab Repair service veel te bieden. Heeft u of een van uw werknemers een defect aan het zakelijke toestel? U kunt deze ter reparatie aan bieden tijdens of juist buiten kantoor tijden om. Reparaties worden snel en professioneel uitgevoerd zodat u en/of uw werknemers weer snel online en mobiel zijn. Afspraak inplannen gaat erg makkelijk, dit kan via https://www.openlabrepair.nl/contact/ of telefonisch via 0546-764044