Openingstijden:

  • Maandag 13.00 – 17.30 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag 12.00 – 17.30 uur
  • Zaterdag 12.00 – 17.00 uur
  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

Contact informatie

Kospa Living
Woonboulevard 18
7606 JA, Almelo
T 0546 648 003

Website:

KOSPA Living betaalbaar woongenot!

Kospa Living

De voordeligste in raamdecoratie

KOSPA LIVING is groothandel in raamdecoratie met een eigen productielijn, hierdoor kan KOSPA LIVING de beste prijs en kwaliteit garanderen. Daarnaast bestaat het assortiment van KOSPA LIVING uit een ruim assortiment van banken, stoelen, kasten, tafels en accessoires. KOSPA  LIVING is een echt familiebedrijf en hecht veel waarde aan goed advies en service.

Meubelen

Moderne comfortabele meubelen, bankstellen van onder andere dé bankstellen- leverancier URBAN SOFA, landelijke woonkamer programma’s gecombineerd met mooie raamdecoratie, carpetten of accessoires, KOSPA LIVING heeft het allemaal. De sfeervolle winkel laat al een impressie zien van de diverse gecombineerde mogelijkheden.

Uiteraard krijgt u advies op maat.

Carpetten

KOSPA LIVING heeft diverse soorten carpetten voor ieders smaak en interieur welke in diverse maten, kleuren en designs te verkrijgen zijn. Dankzij onze eigen import zijn wij verre weg de voordeligste in de regio. Wij hebben daarom een laagste prijs garantie!

ONS MOTTO IS AL JAREN ONVERANDERD GEBLEVEN; WAAR WIJ ONS SUCCES AAN TE DANKEN HEBBEN = KWALITEIT VOOR EEN BETAALBAAR PRIJS!

Contact

Wij zien u graag terug in onze winkel!