Over Ons

WOONBOULEVARD ALMELO | 7 Dagen per week geopend

Adres

Woonboulevard Almelo – 7606 JA Almelo

Openingstijden

Dagelijks geopend

Contact:

info@woonboulevardalmelo.nl | marketing@woonboulevardalmelo.nl

Welkom bij Woonboulevard Almelo! Hier vind je alles voor in en om het huis! Gelegen in het hart van Almelo, bieden wij een uitgebreid assortiment aan meubels, interieurdecoratie, keukens, badkamers, verlichting en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar moderne, klassieke, landelijke of industriële stijlen, bij Woonboulevard Almelo vind je alles onder één dak.

Een verscheidenheid aan gerenommeerde winkels, waar je kunt rondkijken en inspiratie kunt doen. Van grote meubelzaken tot gespecialiseerde boetieks, wij bieden een breed scala aan keuzes om aan jouw persoonlijke smaak en budget te voldoen.

Naast het uitgebreide winkelaanbod biedt Woonboulevard Almelo ook diverse eetgelegenheden, waar je kunt ontspannen en genieten van een hapje en een drankje tijdens je winkelervaring. Wil je met jouw kinderen een leuke middag beleven? Het klimparadijs, de speelgoed en dierenwinkel of de fastfood-restaurants maken de dag compleet!

Woonboulevard Almelo is gemakkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid, waardoor jouw bezoek aan ons nog aangenamer wordt. Bovendien streven wij ernaar om onze bezoekers een fijne winkelervaring te bieden met vriendelijk personeel dat je graag helpt middels advies en assistentie.

Woonboulevard Almelo verwelkomt je graag om jouw woonwensen of klusprojecten werkelijkheid te maken. Kom langs en ontdek wat wij te bieden hebben!

STATISTIEKEN Wat wordt het meest bezocht op de woonboulevard Almelo?

80%Woonwinkels
98%Doe het Zelf en Vrije tijd
80%Slaapwinkels
100%Restaurants en Hobby
84%Overig