Openingstijden:

Op afspraak neem contact met ons op!

Contact informatie

Hèt Wooncentrum
Woonboulevard 48
7606 JA, Almelo
T 06 13 11 18 91

info@de-sporthal.nl

Website:

De Sporthal

De Sporthal

De Sporthal op Woonboulevard Almelo

Met een gezonde levensstijl brengen wij jou in beweging.

De Sporthal onderscheidt zich van andere sportscholen doordat hier persoonlijke aandacht de belangrijkste pijler is. Zo biedt het professionele team één-op-een, twee-op-twee, bedrijfs- en kleinschalige groepstraining. Persoonlijke doelen staan hierbij centraal. In alle rust en ruimte wordt er gekeken naar haalbare stappen om uiteindelijk tot dat mooie doel te komen en te behouden.

De beste versie van jezelf worden
Zit jij niet helemaal comfortabel in je vel, wil je gewicht verliezen of spiermassa opbouwen?
Met de juiste begeleiding behaal je het gewenste resultaat en krijg je meer energie.

Bij de Sporthal op Woonboulevard Almelo wordt, door middel van een Personal Training, een schema op maat gemaakt. Personal Training (PT) is een bijzonder effectieve trainingsmethode op maat voor iedereen die met sporten wil beginnen of betere resultaten wil behalen. Personal Training kan zowel een-op-een als in een groepje tot maximaal vijf deelnemers. De persoonlijke begeleiding van een van onze personal trainers helpt jou bij het bereiken van je doelen, waardoor je je gezonder en fitter zult voelen.

Personal Training is “Coaching op maat”
Tijdens het intake gesprek overleg je van tevoren welke doelen je wilt behalen, bijvoorbeeld werken aan je conditie, meer kracht, een groter uithoudingsvermogen, een betere houding, gewicht verliezen, een verandering van levensstijl of een gezonder voedingspatroon. De trainer stelt een persoonlijk plan vast om deze doelen samen met jou op een veilige en efficiënte manier te realiseren.


Bedrijfsmatig Trainingsprogramma voor gezonde medewerkers.
Voldoende beweging en gezonde voeding zijn goed voor iedere werknemer binnen een organisatie. De Sporthal geeft ook voor het bedrijfsleven trainingen op maat. Uiteraard zijn hierbij tijden in overleg. Gezonde werknemers zijn meer ontspannen, minder gestrest en melden zich minder vaak ziek. De Sporthal helpt een onderneming hier op een positieve manier vorm aan te geven.  Wij bieden niet alleen de faciliteiten, maar inspireren ook met een tal van leuke en motiverende sportconcepten voor bedrijven. Alles op maat gemaakt, in samenspraak met de opdrachtgever.

Dit kan naast eigen ruimte ook op gewenste locatie. Denk aan een vergadering die gecombineerd wordt met een sportieve ochtend of een complete sportdag met gezonde lunch. Door de persoonlijke begeleiding van onze enthousiaste trainers en de uitgebreide faciliteiten krijgen wij een voltalig bedrijf in beweging.

Keertje Kennismaken?
De Sporthal is dé sportschool in Almelo voor zowel beginnende als ervaren sporters. Kom gerust langs voor een bakje koffie of vraag een gratis proefles aan via www.de-sporthal.nl