Openingstijden:

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag 09.30 – 17.30 uur
  • Donderdag koopavond tot 21.00 uur
  • Zaterdag 09.30 – 17.00 uur

Zondag gesloten!

Contact informatie

Grando Badkamers
Woonboulevard 24
7606 JA, Almelo
T 0546 538 077

Website:

Grando Badkamers

Grando Badkamers Almelo

GRANDO BADKAMERS ALMELO 2wk met vakantie:
Mooie badkamer, toiletruimte, tegels, 3-D ontwerp en advies of accessoires kopen, Inspiratie opdoen! Gewoon lekker rondkijken en kopje koffie drinken vandaag!
Bij Grando Badkamers Almelo vindt je de kracht van de combinatie: badkamers, badaccessoires en renovatie. “We leven in een tijd waarin het belang van prettig en aangenaam wonen steeds groter wordt. Een gezellig en veilig thuis biedt ons de ruimte om te ontspannen én samen te zijn. De badkamer krijgt meer betekenis en wordt een plek voor luxe, ontspanning en fijne momenten”. In de showroom van Grando Badkamers Almelo ziet je met eigen ogen wat er mogelijk is op badkamergebied: vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt.

Perfecte service

Voor perfecte service ben je bij Grando Badkamers Almelo aan het juiste adres. Je wordt volledig ontzorgt. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk voor je verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude badkamer, leidingen verleggen, stukadoren, verbouwingswerkzaamheden, tegel-, loodgieter-, electra- en schilderwerk. Laat je inspireren!

Ook renovatie badkamers Almelo

Je mogelijkheden, wensen en eisen worden realistisch geïnventariseerd. Ook wanneer je ervoor kiest om je huidige badkamer te renoveren. Bij Grando Badkamers Almelo kun je ook terecht voor het vervangen van tegels, badmeubels of kranen etc. Zelfs de montage kan hierin voor je verzorgd worden.

Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent je van harte welkom bij Grando Badkamers Almelo. Ondernemer Jan Wolterink staat voor je klaar, om jouw droombadkamer te realiseren.