Openingstijden:

  • Maandag 09.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 uur
  • Donderdag koopavond tot 21.00 uur
  • Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

Contact informatie

Maxi Zoo
Woonboulevard 42
7606 JA, Almelo
T 0546 – 451 188

 

Website:

Maxi Zoo

Dierenspeciaalzaak Jumper Almelo wordt binnenkort Maxi Zoo.
Andere naam, zelfde kwaliteit en meer voordeel!

Op Woonboulevard Almelo vind je één van dé grootste dieren speciaalzaken van het Oosten en deze gaat van naam veranderen. “Wij blijven op dezelfde locatie, met de voor jullie bekende gezichten en vertrouwde producten. Wel zijn er al 300 producten in prijs verlaagd!”, aldus bedrijfsleider Brenda. Het wordt dus nog aantrekkelijker om inkopen te doen in deze uitgebreide dierenspeciaalzaak!

Bij Maxi Zoo ben jij als dierenliefhebber helemaal op je plek. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van honden en katten tot konijnen, knaagdieren, vogels en vissen. Bovendien gaan we een stap verder door ook een verscheidenheid aan huisdieren te verkopen, zoals tropische- en koudwater vissen, hamsters, cavia’s, konijnen, ratten en diverse soorten vogels. Ook fijn: zij hebben een dogwash, zodat je je harige vriendje kan trakteren op een verfrissende spa-ervaring.

En profiteer nu dus al van de prijsverlaging op foodproducten!

Deze vestiging op de Woonboulevard is zeven dagen per week geopend, klaar om je te verwelkomen, of het nu doordeweeks is of in het weekend. Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers met diverse specialiteiten. Bij vragen over voeding, training of gezondheid staan we voor je klaar om deskundig advies te geven en je te helpen de beste keuzes te maken voor je geliefde huisdier. Kom jij langs in de vernieuwde winkel van Maxi Zoo op Woonboulevard Almelo? Dan trakteren wij je op veel voordeel!