Openingstijden:

  • Maandag 11.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag 09.30 – 18.00 uur
  • Donderdag koopavond tot 21.00 uur
  • Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

Contact informatie

CUBE store Almelo
Woonboulevard 48
7606 JA, Almelo
T 010 312 0150

Website:

CUBE store

CUBE Store Almelo

Bereikbaarheid

De winkel is te vinden op de Woonboulevard nabij het stadion van Heracles Almelo. Voor de winkel kan er gratis worden geparkeerd. Vanaf de snelweg A35 afslag Almelo zuid rijd je op de N349 Almelo binnen. Volg de borden naar het ZGT (ziekenhuis) wanneer je linksaf slaat naar de Weezebeeksingel neem de tweede afslag rechts. Je bevindt je nu op de Woonboulevard, wanneer je direct weer rechts afslaat komt je uit bij CUBE Store Almelo. Kom je met de bus? Dan is het vanaf bushalte Woonboulevard Almelo 1 á 2 min lopen naar de winkel.

De CUBE Store in Almelo biedt alle ruimte om de mooiste fietsen, kleding en accessoires van CUBE te kunnen laten zien. Bij CUBE Store Almelo vind je alles wat je nodig hebt voor jouw fietsavontuur!

De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan van de nieuwste CUBE-fietsen, waaronder mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen en e-bikes. Ook is er een breed scala aan fietsaccessoires, kleding en onderdelen die zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel recreatieve fietsers als professionals te voldoen. Voor fietsreparatie en -onderhoud kun je ook terecht bij CUBE Store Almelo. Het deskundige team van fietsliefhebbers staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fiets, het bieden van technische ondersteuning en het delen van waardevol advies.