Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag 09.30 – 18.00 uur
  • Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

Contact informatie

Kamera Express
Woonboulevard 36
7606 JA, Almelo
T 0546 211 199

almelo@kamera-express.nl

Website:

Kamera Express

In onze winkel in Almelo bieden we verschillende services aan. Zo is het onder andere mogelijk om apparatuur te huren. Misschien heb je je oog laten vallen op een nieuwe camera, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Samen met onze dochteronderneming Budgetcam bieden wij een verhuurservice aan bij jou in de buurt. Daarnaast is het ook mogelijk om in deze winkel een studio te huren.

Naast advies en verkoop, kun je in onze winkel in Almelo ook terecht voor het inruilen van jouw apparatuur en het retourneren van aankopen. Het is daarnaast mogelijk om jouw defecte apparatuur langs te brengen in onze winkel in Almelo voor reparatie. Wij sturen de gear dan naar de desbetreffende leverancier. Het is natuurlijk ook belangrijk om je apparatuur schoon te houden. Daarom bieden we in deze winkel sensor cleaning aan. Dit is een grondige onderhoudsbeurt voor je foto- en videoapparatuur.

In onze winkel in Almelo beschikken we ook over verschillende fotoservices. Heb je snel foto’s nodig of kun je gewoon niet wachten? In onze winkel hebben we een direct klaar fotoservice. Daarnaast kunnen wij in onze winkel pasfoto’s maken voor officiële documenten, zoals een ID-bewijs en paspoort. Ook is het mogelijk om je oude foto’s en video’s in te leveren in onze winkels. Wij zorgen er dan voor dat ze via onze partner Mediafix worden gedigitaliseerd. Wie weet vind je nog een pareltje tussen je analoge foto’s!

Naast dat onze experts je graag adviseren, willen we je ook inspireren. Daarom bieden we workshops en lezingen aan in onze winkel in Almelo. Benieuwd welke evenementen eraan komen? Houd dan onze agenda in de gaten.