Openingstijden:

  • Maandag 13.00 – 17.30 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.30 uur
  • Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

Contact informatie

Shop in Shop XL Store
Woonboulevard 28
7606 JA, Almelo
T 0546  706 344

Website:

Shop in Shop XL Store Almelo

SHOPPEN WORDT WEER LEUK!

Ruim 75.000 artikelen op voorraad. Meerdere merkenshops presenteren zich in een zeer gevarieerd assortiment. Van geschenk tot relaxfauteuil, van een ansichtkaart tot een boxspring. Overtuig jezelf en wees verrast door ons zeer ruime aanbod! We begroeten je graag. De koffie staat uiteraard klaar!

UW EIGEN WINKEL?

Wil je zelf een winkel/shop op een toplocatie. Volledig gefaciliteerd, all in, inclusief huur en servicekosten? 7 dagen per week geopend, gratis parkeren voor de deur en gegarandeerd een groot aantal bezoekers aan de winkel per week. Vraag dan snel naar de mogelijkheden of download de brochure, door op de knop hieronder te klikken, op de vestiging van jouw keuze, uiteraard kan je ook contact met ons opnemen via de contactknop, wij zullen je vragen zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Laat je verrassen door de mogelijkheden, we begroeten jou graag! Shop in Shop XL met vestigingen in Almelo en Enschede op de plaatselijke Woonboulevard.

Extra onder de aandacht!

We willen graag even de aandacht vestigen op de Speelgoedboulevard. De grootste speelgoedwinkel van Oost Nederland. Overtuig uzelf, we begroeten u graag!