Amslod

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat u graag kennis maken met de winkeliers op Woonboulevard Almelo. Vandaag is dat bedrijfsleider Jan Willem Geurts van AMSLOD – elektrische fietsen!

Advies op maat en in alle rust en in eigen omgeving de e-bikes van Amslod uitproberen, dat vinden Jan Willem en zijn team van Amslod heel belangrijk. Ieder mens is uniek en een gedegen elektrische fiets moet de klant voorzien in al zijn of haar wensen. Zo kan de klant kiezen uit verschillende typen e-bikes, bijvoorbeeld een voorwiel- of middenmotor e-bike. Bovendien kan alles op maat afgesteld worden. En omdat de fietsen rechtstreeks geleverd worden door de Nederlandse fabrikant, profiteren klanten direct van 40% prijsvoordeel. Sinds de oprichting in 2015 is Amslod in een razend tempo gegroeid tot een van de grootste e-bike merken van Nederland. In mei heeft Amslod haar zesde vestiging geopend op Woonboulevard Almelo.

“U bent meer dan welkom voor een gratis proefrit, want een elektrische fiets zelf beleven is erg belangrijk. Na aanschaf van uw Amslod e-bike verlenen wij uitgebreide service aan huis. Reparaties aan uw e-bike kunnen immers het best uitgevoerd worden door de fabrikant zelf. Waar u in Nederland ook bent; thuis, op uw werk of op uw vakantieadres in Nederland; onze mobiele servicemonteurs zijn altijd dichtbij. Bij Amslod krijgt u standaard 3 jaar volledige garantie op uw fiets”, aldus Jan Willem.

Kortom; uw Amslod-fiets zal u veel voordeel en fietsplezier opleveren!
Kijk voor openingstijden op www.amslod.nl

Contact
Amslod Almelo
Woonboulevard 4
7606 JA  Almelo
038 – 2020808
www.amslod.nl
info@amslod.nl