Openingstijden:

  • Maandag 10.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 10.00 – 19.00 uur
  • Zondag 10.00 – 18.00 uur

Contact informatie

Keuken Kampieon Almelo
Woonboulevard 24
7606 JA, Almelo
T 0546 749 991

Website:

Keuken Kampioen

Keuken Kampioen keukens Almelo

Op zoek naar keukens Almelo? Bezoek de vestiging van Keuken Kampioen aan Woonboulevard Almelo! Keuken Kampioen laat alle keukens fabriceren in haar eigen fabriek in Duitsland. In nauwe samenwerking met onze adviseurs wordt daar een compleet eigen keukencollectie samengesteld, afgestemd op de wensen van de klanten.

Van ontwerp tot productie

De keuken wordt vaak de gezelligste plek in het huis genoemd. Omdat deze plek zo bijzonder is, is het van groot belang om een nieuwe keuken uit te zoeken die perfect bij jou en je gezin past.
Keuken Kampioen heeft het gehele proces van ontwerp tot en met de productie en montage van keukens zelf in huis. Met Steinhaus, een complete keukencollectie, kan het bedrijf beter inspelen op jouw wensen dan wie dan ook. Topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs en een vakkundige eigen bezorg-, montage-, en servicedienst.

Duurzaam

Keukenmagazine Keuken Kampioen keukens AlmeloHierbij spelen we continu in op de allerlaatste ontwikkelingen en innovaties op keukengebied. Elk jaar weer worden de nieuwste toepassingen verwerkt in de keukencollecties, waardoor het koken, opbergen en afwassen steeds eenvoudiger wordt. Ook worden alle leveranciers en materialen voortdurend onderworpen aan zeer strenge proeven en duurzaamheidstesten. Want je keuken moet lang meegaan en tegen een stootje kunnen.

Keuken Kampioen, de kampioen in keukens! Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

www.keukenkampioen.nl