Openingstijden:

  • Maandag 12.00 – 17.30 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag 09.30 – 17.30 uur
  • Donderdag koopavond tot 09.00 uur
  • Zaterdag 09.30 – 17.00 uur
  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

Contact informatie

Beter Bed Almelo
Woonboulevard 22
7606 JA Almelo
T (0546) 85 32 39

Website:

Beter Bed

Welkom bij Beter Bed Almelo!

De plek waar je álles vindt om beter te slapen. Bekijk onze uitgebreide collectie boxsprings, bedden, matrassen, beddengoed en meer. Laat je inspireren en adviseren en ontdek het zelf: beter slapen is beter leven. Onze slaapadvsieurs én koffie staan voor je klaar. Tot ziens!

 Al ruim 40 jaar dé specialist in slapen
 Deskundig en persoonlijk advies
 Boordevol inspiratie voor iedere slaapwens en –stijl

Jouw nachtrust staat voorop bij Beter Bed Almelo

Een ruim assortiment bedden en matrassen van goede kwaliteit voor een scherpe prijs: alles voor jouw slaapkamer vind je in onze Beter Bed winkel in Almelo. In deze gezellige beddenspeciaalzaak staan onze slaapadviseurs voor je klaar met deskundig advies. Want niets is zo persoonlijk als lekker en comfortabel slapen. Bij ons staat dan ook jouw nachtrust voorop. Of je nu kiest voor producten uit onze eigen Beter Bed collectie, Kårlsson of een topmerk zoals M line.

De meest deskundige beddenwinkel van Almelo

Bij onze beddenwinkel in Almelo geven we je goed en eerlijk advies over al onze producten. Zo weten onze slaapadviseurs alles over eigen merken zoals B Bright, Maxi, Beter Bed Basic, Beter Bed Select en Kårlsson, maar ook over topmerken zoals Emma, Wave, TEMPUR® en M line. Ben je toe aan een nieuw bed, kussen of matras? Of wil je gewoon een keertje in onze beddenwinkel in Almelo komen kijken om inspiratie op te doen? Kom dan gerust langs bij dé beddenwinkel van Overijssel!

Daarom ga je naar Beter Bed Almelo

Beter Bed Almelo vind je op Woonboulevard Almelo aan de Weezebeeksingel. Parkeren is gratis en kan bij ons voor de deur. De koffie staat altijd voor je klaar. In ons pand is een lift naar de ruime bovenverdieping aanwezig. Op de woonboulevard is een eetgelegenheid aanwezig.