Openingstijden:

  • Maandag 10.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag koopavond tot 21.00 uur
  • Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

Contact informatie

KWANTUM Almelo
Woonboulevard 8
7606 JA, Almelo
T 0900 235 59 26

Website:

KWANTUM. Daar woon je beter van!

Kwantum. Daar woon je beter van!

Kwantum is de grootste woondiscounter van Nederland en Vlaanderen. Met meer dan 100 zelfbedieningswinkels op makkelijk bereikbare locaties weten vele klanten Kwantum snel te vinden, ook op de Woonboulevard in Almelo!

Compleet en voordelig

Kwantum wil eigentijds wonen bereikbaar maken voor iedereen. Dit doen ze door als grootste aanbieder in de markt een compleet én voordelig assortiment gordijnstoffen, raamdecoratie, vinyl, tapijt, laminaat, verf en behang aan te bieden voor het bekleden van je huis. Daarnaast is er een brede keus in verlichting, woondecoratie en meubelen voor de aankleding van je huis. En dat altijd voor de laagste prijs!

Bij Kwantum vind je de mooiste bekleding én aankleding voor je huis. En altijd voor de laagste prijs! Kwantum, Daar woon je beter van!

Gordijnen Almelo op maat

Op zoek naar gordijnen Almelo? Kwantum maakt je gordijnen en zonwering kant-en-klaar op maat en je vloerbedekking wordt professioneel gelegd. De medewerkers in de winkel zijn vakkundig opgeleid en helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor je woonwens. In de winkel, maar ook op internet is het kopen van Kwantum-artikelen niet alleen leuk, maar zeker ook heel slim!

Wooninspiratie

Bekijk het assortiment vandaag nog in de winkel of bekijk tips voor wooninspiratie via onze website klik hier.