Openingstijden:

  • Maandag 11.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
  • Donderdag koopavond tot 21.00 uur
  • Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

Contact informatie

Leen Bakker
Woonboulevard 10
7606 JA, Almelo
T 0546 456 270

Website:

Leen Bakker

Leen Bakker

Veelzijdig aanbod

Leen Bakker Almelo Woonboulevard logoEr is altijd een filiaal van Leen Bakker bij jou in de buurt, ook aan Woonboulevard in Almelo! Leen Bakker biedt een veelzijdig aanbod op het gebied van woninginrichting en -decoratie en dat voor verrassend lage prijzen. Denk hierbij aan: bankstellen, eethoeken, slaapkamers, audio/videomeubels, kasten, tuinmeubelen (hardhout en kunststof), gordijnen, jaloezieën en lamellen, woon-/bed- en badtextiel, matrassen, tapijt, vinyl, laminaat, verlichting, decoratieve woonaccessoires en meer.

Hippe design stoelen

Leen Bakker heeft een uitgebreid aanbod aan hippe design stoelen.

> Bekijk het assortiment stoelen

De nieuwste collectie tuinmeubelen

Le Sud maakt jouw buitenwereld met haar uitgebreide tuinmeubelen assortiment een plek om buiten te leven. Mix en match het tuinmeubilair uit de Porto, Cannes, Lecce of Verona lijn zodat de woonkamer zich verplaatst naar buiten. Van comfortabele tuinbank en loungestoel tot stoere hardhouten eettafel. Combineer, creëer en maak sfeer, dankzij Le Sud voel je je thuis in de tuin!

Le Sud heeft diverse lijnen tuinmeubilair. Ontdek Porto een romantische lijn met ronde vormen en kunststof afwerking. Of kies voor Cannes modern met een aluminium basis en lekkere kussens om in weg te zakken. Lecce is de ultieme lounge lijn, languit op de bank. En met Verona wordt het urenlang tafelen.

Alle Le Sud tuinmeubels zijn met elkaar te mixen en matchen, zodat je precies je set kunt samenstellen. Behalve de tuinmeubelen is er een uitgebreide Le Sud accessoirelijn om de tuinset aan te vullen met lekkere kussens, zachte aankleding en praktische tuinartikelen om optimaal te genieten van het buiten zijn.

Leen Bakker Almelo Woonboulevard Folder

Contact

Hoe persoonlijk jouw stijl ook is, bij Leen Bakker vind je zeker wat je zoekt. Kom eens een kijkje nemen in een van onze winkels of bekijk ons aanbod online: www.leenbakker.nl.