Deze McDonald’s in Almelo is 6 weken dicht (en dit is waarom)

Deze McDonald’s in Almelo is 6 weken dicht (en dit is waarom)

Even een BigMac, McFlurry of Happy Meal halen, dat zit er voorlopig niet in bij de McDonald’s op de Woonboulevard in Almelo. Deze vestiging is zes weken lang gesloten voor een grote verbouwing.

Zondag 26 mei was het restaurant op de Woonboulevard voorlopig voor het laatst open. Wie de komende weken in Almelo een ‘maccie wil pakken’ kan dat doen bij de vestiging in Almelo-Oost, bij Preston Palace.

Alles gaat op de schop

“Het hele restaurant wordt aangepakt, alles gaat op de schop”, zegt manager Natasja van Bokhorst van McDonald’s in Almelo. “Het terras wordt groter, de lobby wordt vernieuwd en de ingang en het McCafé worden anders.” Als je hebt besteld aan een bestelzuil, loop je voortaan handiger naar de afhaalbalie.

“Deze vestiging was er ook wel aan toe”, laat Natasja weten. “Na de verbouwing kunnen we er weer heel wat jaren tegenaan.” Met de verbouwing wordt het restaurant niet groter, maar de ruimtes worden wel efficiënter ingedeeld. “Er wordt een klein deel bijgebouwd, maar dat is geen ruimte waar gasten komen.”

Bestelling aan je tafel

De vestiging gaat werken met tableservice, waarbij het eten aan tafel wordt gebracht. Je kunt bestellen bij de ingang aan een bestelzuil, maar je kunt ook bestellen aan tafel. “Op de tafels staat een QR-code die je kunt scannen met je mobiel.

De McDonald’s op de Woonboulevard gaat op vrijdag 5 juli deels weer open. “Je kunt dan door de drive en het terras is open om te eten.” Een week later, vanaf vrijdag 12 juli, is het restaurant ook binnen weer open.