Openingstijden:

  • Maandag 09.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 uur
  • Donderdag koopavond tot 21.00 uur
  • Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

Contact informatie

Jumper XL
Woonboulevard 42
7606 JA, Almelo
T 0546 – 451 188

almelo@jumper.nl

Website:

Jumper XL

Welkom bij onze winkel!

Onze vestiging op de Woonboulevard is zeven dagen per week geopend, klaar om je te verwelkomen, of het nu doordeweeks is of in het weekend. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers met diverse specialiteiten. Bij vragen over voeding, training of gezondheid staan we voor je klaar om deskundig advies te geven en je te helpen de beste keuzes te maken voor je geliefde huisdier.

Bij Jumper Almelo vind je een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van honden en katten tot konijnen, knaagdieren, vogels en vissen. Bovendien gaan we een stap verder door ook een verscheidenheid aan huisdieren te verkopen, zoals tropische- en koudwater vissen, hamsters, cavia’s, konijnen, ratten en diverse soorten vogels. Ook fijn: wij hebben een dogwash, zodat je je harige vriendje kan trakteren op een verfrissende spa-ervaring.

Parkeren / Openbaar Vervoer

Gelegen nabij de snelweg, is Jumper Almelo Woonboulevard gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken. Als je gebruik maakt van het openbaar vervoer, hoef je je geen zorgen te maken, want er rijdt elke dertig minuten een bus rechtstreeks vanaf het centraal station naar de Woonboulevard Almelo.

Met een scala aan diverse winkels bij de Woonboulevard is er genoeg om van te genieten en kan je moeiteloos een hele dag doorbrengen met winkelen en ontdekken.