Zondag 4 Juni Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo!

Geplaatst op

Mooie dames in tropische kleding, steelband muziek, limbodans-acts, allemaal ingrediënten die er voor zorgen dat de Braderie van Zondag 4 Juni één groot Caribisch Feest wordt! Ook zijn er zowel nieuwe marktkramen als kinderattracties en natuurlijk zal het gratis kinderentertainment ook nu weer niet ontbreken.

Wie doet er mee met de Limbo Danseressen?
De vurige danseressen geven eerst een demonstratie van het limbo dansen. Daarna wordt het publiek betrokken bij de show en wordt er een wedstrijd limbo dansen gehouden. Wie kan het laagst onder de limbo stok door? Hoe laag kun je zakken?

Swingen met die heupjes!
Wanneer je op de Braderie even je ogen dicht doet waan je je op een parel wit strand. De gezellige klanken van de steelband man komen je tegemoet. Uiteraard is stil blijven staan dan erg lastig. De opzwepende stemming zorgt voor veel blije gezichten. En de steelband man staan uiteraard zelf ook niet stil! De steelpan, dat een traditioneel muziekinstrument is uit Trinidad en Tombago, geeft een unieke bass. Terwijl je de bass letterlijk kunt voelen, gaat je hart er zelfs sneller van kloppen.

Adembenemende Danseressen op de Woonboulevard
Dit kan niemands oog ontgaan tijdens de Braderie; de adembenemende- in tropisch gehulde veren kostuum-danseressen zien er prachtig uit en kunnen erg goed dansen!Deze elegante dames hebben een souplesse waar menigeen jaloers op is. Vaders verrekken hun nek en moeders met kinderen dansen gezellig mee! Je waant je even op een Braziliaans Carnaval-feest!

Kinderentertainment doet mee!
Uiteraard gaat ook dit keer het kinderentertainment mee in het thema van de Braderie. Zo kunnen kinderen tropische Maskers maken, waar prachtige veren op worden geplakt. Of zich op laten schminken een wildernis tijger of prinses! Ook dit keer weer geheel gratis en garant voor veel kinderplezier!

Naast de mooie home-deco en heerlijke smulkramen kan in dit thema en grote slush puppy wagen of kleurrijke snoepkraam niet ontbreken! Ook wordt er een parcours uitgezet voor een buggy-autobaan! En vergeet ook een bezoekje aan de winkels op Woonboulevard Almelo niet! De afprijs-rondes zijn in volle gang! Tot wel 70% in sommige winkels, dus dat pak je tijdens deze Braderie ook nog even mee! De Tropical Braderie is zondag 4 juni a.s. van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. Wij zien je graag dan op Woonboulevard in Almelo, want hier valt altijd wat te beleven!