Zondag 25 September Straattheater op Woonboulevard Almelo!

Geplaatst op

Er lopen op zondag 25 september bijzondere typetjes over de Zondag Braderie op Woonboulevard Almelo. Zo kun je zomaar tegen het gevaarlijke lijf van Jack Sparrow aanlopen of geknuffeld worden door een mega grote Winnie de Pooh. En laat je niet over het hoofd lopen door mensen met hele lange benen. Het belooft weer een gezellige dag te worden. Dit keer begint de Braderie één uurtje eerder: van 11.00 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom.

Volop Gratis Kidsfun
Ook Bonny`z is weer van de partij. De kinderen kunnen bij haar geheel gratis en onder professionele begeleiding Street-Art maken. Een prachtig schilderij in “droge” graffiti stijl. Ook de make-up artiesten maken van iedereen die maar wil een waar kunstwerk. Wil je op Jack Sparrow lijken of juist op een mooie prinses of monster? Alles is mogelijk.

Muzikale Cowboy Ben
Kijk tijdens de Woonboulevard Almelo Braderie ook even uit voor het gekke paard met daarop rijdend Cowboy Ben. Op een ludiek drafje loopt het paard met de Cowboy op zijn rug over de Braderie en vermaakt iedereen met heerlijke country muziek en Nederlandstalige meezingers.

Smulkramen aanwezig
Uiteraard zullen, naast alle snuisterijtjes en speelgoed ook de smulkramen niet ontbreken. o.a. een kippenkraam, de worstenkoning en loempiakraam. Maar gedurende de Braderie kun je ook heerlijk vertoeven op de terrassen van BLVD60 (the Orient Express) of McDonalds.

Winkels ruimen op
Zomercollecties moeten weg en er moet ruimte gemaakt worden voor nieuwe meubelen.
Vandaar dat in alle woonwinkels op Woonboulevard Almelo je nu scherp afgeprijsd meubelen en accessoires kunt scoren. Ook keuken-badkamer en beddenzaken hebben in de maand september bodem-deals. Laat je vrijblijvend adviseren.

Wij zien je graag 25 september, op de gezellige Straattheater Braderie en in de winkels op Woonboulevard Almelo. De Straattheater Braderie is van 11.00 uur tot 17.00 uur.