Zondag 24 Oktober a.s. Braderie op Woonboulevard Almelo

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo organiseert op zondag 24 oktober een gezellig
WOONBOULEVARD ALMELO BRADERIE

De standhouders en winkeliers krijgen groenlicht voor het organiseren van een sfeervolle Woonboulevard Almelo braderie. Op zondag 24 oktober a.s. kan het hele gezin genieten van leuke snuisterijen, lekker eten en gezellig kinderentertainment.

Op het plein voor de winkels staan diverse oude ambachten en kramen met scherp geprijsde oktober woonmaand artikelen. Maar ook een overheerlijke vis, loempia of oliebollenkraam zullen niet ontbreken. Daarnaast zijn er kinderkramen (met tweedehandse artikelen) en zorgt een gezellig draaiorgel voor heerlijke meedein-nummers en kunnen kinderen bij Clowntje Marcel gratis een mooi ballonenkunstwerk naar wens krijgen of geschminkt worden door het Woonboulevard Almelo animatieteam.

“Op deze laatste zondag van de Herfstvakantie is deze braderie een gezellig uitje voor het hele gezin. Waarbij, naast het winkelen op de Woonboulevard, er extra kramen zorgen voor gezelligheid en een gezellige sfeer. Wij als reclamecommissie vinden het erg belangrijk dat er wat te doen blijft in Almelo. Uiteraard op een veilige manier.  Deze braderie zal een aftrap zijn van veel entertainment op Woonboulevard Almelo. De boulevard haalde in het verleden al divers entertainment naar het plein en zal dat ook dit najaar zeker weer doen! En de insteek van de reclamecommissie is dat alles gratis toegankelijk is voor iedereen. Zo zal er in november ook een groot Sinterklaas-theatershow spektakel volgen, maar daar over  de volgende keer meer. Wij als reclamecommissie hopen dat iedereen 24 oktober een kijkje komt nemen op Woonboulevard Almelo en vinden het fijn dat deze gezelligheid in deze vorm weer mogelijk is”, aldus Joost Tiemersma – ondernemer en lid van de reclame-commissie van Woonboulevard Almelo.

Voor een notitie in de agenda: De braderie is zondag 24 oktober van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. De laatste zondag van de Herfstvakantie kan niet gezelliger eindigen!