ZONDAG 2 JULI -BRADERIE & SPRINGKUSSEN-FESTIJN!

Geplaatst op

Zondag 2 Juli Braderie met Springkussen-Festijn op Woonboulevard Almelo

Kom jij zondag 2 juli, van 12.00 uur tot 17.00 uur, naar de gezellige Woonboulevard Almelo Braderie? Naast zomerse kramen is er, op een groot afgezet parkeerterrein, een waar Springkussen-Festijn! Uiteraard worden alle klim & klauter banen bij erg zonnig weer helemaal waterproof gemaakt! Bij hoge tempraturen worden de parcours- onderdelen aangepast en, waar nodig, nat gehouden met verkoelend water. Een dolle boel dus! Ouders blij, kids Blij! Want terwijl jij lekker aan het rondstruinen bent op deze zomerse braderie of een kijkje neemt in de verkoelde winkels vermaken de kids zich, onder professionele (EHBO-opgeleide) spel- begeleiding, bij het Springkussen-Festijn! Uiteraard geldt bij kleine kinderen dat ouders wel een eigen oogje in het zeil moeten houden. Ook is er een air-boarding en een ranja-koe aanwezig. En om het feestje af te maken kunnen kinderen (zo lang de voorraad strekt) Gratis een suikerspin halen!

Naast dit spektakel stellen zomerse kramen zich in een hele lange rij op over bijna de gehele Woonboulevard! Dit keer zijn er extra veel kramen die allemaal om-gedompeld zijn in zomerse sferen. Van leuke opblaas-flamingo`s tot luchtige zomerkleding, mooie sieraden, Ibiza-home deco of huishoudelijke artikelen. Op deze braderie is voor ieder wat wils!

Het Animatieteam is ook weer aanwezig! Wil jouw kind even van gedaante verwisselen? Misschien wel een ijskonijn, zomerprinses of spiderman? Dat kan ook, want ons gratis Schminkteam zit voor de kinderen klaar. De vriendelijke en professionele schminkmeiden kunnen alles naar wens maken. En de Knutselcorner is, met al haar veren- stickers en maskers, ook weer van de partij! Dus ieder kind kan zich weer helemaal creatief uitleven of even, onder de grote parasol op één van de zitbankjes, bijkomen van het Springkussen Spektakel. De Winkeliersvereniging van Woonboulevard Almelo vindt het belangrijk dat het kinderentertainment gratis is, zodat ieder kind zich uitstekend kan vermaken. Dit geeft ouders ook de handen vrij om in zowel de winkels als op het plein rustig rond te kijken.

Mocht je tijdens het rondstruinen op de Braderie wel wat verkoeling kunnen gebruiken, loop dan de heerlijk verkoelde winkels binnen. Kwantum en Leenbakker hebben erg leuke tuinartikelen. Denk aan een decoratieve tafelklem, ledverlichting of kleurrijke parasols. Maar ook Jysk, Gamma en Praxis doen volop mee met de scherpe zomeraanbiedingen. Zo vind je in deze winkels scherp geprijsde tuinmeubelen, tuinslangen of kleurrijke plantjes. Ook in de overige winkels is het nu volop Summer-Sale! Sla tijdens de braderie even extra je slag! Wij zien je graag zondag 2 juli op de gezellige Braderie met Springkussen-festijn!