Woontrends 2022 vind je op Woonboulevard Almelo

Geplaatst op

Woontrends 2022 vind je op Woonboulevard Almelo

 Wat brengt het nieuwe jaar? En hoe passen wij onze levensstijl daar op aan.
De internationale beurzen laten op gebied van wonen de trend “functioneel wonen” zien.
Op Woonboulevard Almelo hebben de stylisten deze lockdown niet stilgezeten. Al de interieurtrends van 2022 zijn doorgevoerd. Warme tinten, goud, messing maar ook aardetinten zijn terug te vinden in een stijl die omschreven kan worden als “functioneel wonen”.  Woonkamers waren voorheen een “open ruimte” en zullen in 2022 meer ingedeeld worden in verscheidene sfeervolle hoeken. Denk naast een grote elementbank ook aan een love seat of fauteuil in een andere hoek van de woonkamer. En aan afscheidingselementen in de vorm van een grote design-pot of een sfeervolle haart. Mensen zullen investeren in een duurzaam fijn huis waar iedere bewoner “zijn eigen plekje” heeft.  Hierbij past een goede vloer met een warm vloerkleed. De mooie accessoires maken het huis gezellig. Zoals sfeervolle verlichting, mooie vazen in aarde tinten, aaibare kussens in verschillende prints. Mooie warm getinte kussens in oranje, rood en paars brengen je huis meteen in warme sferen.

Warme momenten
Ook keukens worden meer dan voorheen een ontmoetingsplek. Dus die fijne barkrukken met dat hoge tafeltje maken een hoekje in de keuken net wat fijner. Kies je voor een fijne eetkamerstoel? Zitcomfort maar ook garantie op materialen zijn in alle winkels op Woonboulevard Almelo gewaarborgd. Mooie merken met strakke of speelse designen rond een ovalen of ronde eettafel zorgen voor een ruimtelijke indeling. Ook de badkamer wordt in 2022 duurzamer gemaakt. Denk aan trendy koper of gouden kranen of juist aarde materialen. Maar ook een sun shower geeft thuis dat wellness gevoel. In de is  “over de top” een veel geziene trend. Wat dacht je van je eigen haart, verwerkt in het hoofdbord?

Binnen naar buiten doorgevoerd
Daarnaast wordt binnen naar buiten doorgevoerd. Want ook een fijn ingerichte veranda kan met een haartje en glazen schuifdeuren in de winter en het voorjaar een heerlijke plek zijn om te borrelen of televisie te kijken. Ook hier zorgen sfeervolle lampen, mooie karpetten en een heerlijk zittende bank met een leuke stoel voor een fijne uitstraling. In de diverse winkels op Woonboulevard Almelo doe je in 2022 dus genoeg woon-inspiratie op!

 Stylist-advies aan huis
Kan jouw huis in het nieuwe jaar een mooie kleur, vloer of wooninrichting gebruiken? Kijk dan bij de winkels op Woonboulevard Almelo naar de “afspraak aan huis- mogelijkheden”. De vakkundige adviseurs blijven op gepaste afstand en maken vrijblijvend een 3D-tekening op maat. Daarnaast zijn de bouwwinkels op Woonboulevard Almelo geopend voor afhaal op afspraak! Laat je dus niet tegenhouden en maak je huis veilig naar eigen wens!