Woonboulevard Almelo vertelt je Dé Kersttrends 2022

Geplaatst op

En geeft tevens tips waar je deze op het Woonplein kunt vinden.

De kerstboom is rondom de feestdagen hét stralende middelpunt in je woonkamer.
Maar het is heerlijk om deze warme sfeer in het huis door te voeren.
Gaan we de ballen van zolder weer afstoffen of is het tijd voor een eigentijdse look? Woonboulevard Almelo geeft je Dé kersttrends van 2022.

Disco Funky Kerstballen
In 2022 wordt de trend van 2021 met “funky kerstballen” verder doorgezet. Naast cocktailglazen zijn er ook disco, regenboog, bad-eendjes of luipaardballen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Kwantum op Woonboulevard Almelo verkoopt het. Dé trend is dan ook om deze kleurrijke verscheidenheid samen in één (kunst)boom te voegen, voorzien van een wit glitterlint of zacht glanzende disco-lampjes.

Scandinavische Nostalgie
Jysk Almelo heeft een nieuwe variatie op het traditionele ‘Scandinavische’ rood-witte kerstthema dat we allemaal wel kennen. Aangevuld met kleuren als mistletoe, winterwit en zilver is het kleurenpalet heerlijk bekend en typisch Kerst. Eyecatchers dit jaar zijn o.a. de notenkraak-mannetjes en wollige kerstkabouters.

Vintage Inspired
De kleuren die bij vintage centraal staan stralen typisch Kerst uit: poeder roze, licht goud, parelmoer en dennengroen. Perfect bij deze roze kersttrend passen versieringen als engeltjes, snoepgoed kerstballen, sneeuwbolletjes of klassieke voertuigen zoals een treintje of een tractor. Nostalgie in een hedendaags jasje. Deze romantische stijl vind je bij Gamma Almelo.

Frozen Lake
Ook een winters thema mag natuurlijk niet ontbreken voor Kerst 2022. In gedachten sta je bij een sereen bevroren meer. Wit, mistig blauw gecombineerd met een donkere nachtblauwe tint vormen het koele, rustgevende kleurenpalet voor deze kersttrend. Breng de mooie witte natuur naar binnen met vogeltjes voor in de boom, vilten versieringen, vazen met bevroren-licht-effecten en kruip onder een heerlijke dikke deken voor de open haard. Het frozen lake thema is dit jaar terug te vinden op de kerstversiering afdeling van Praxis Almelo.

Kom gerust een kijkje nemen in de winkels op Woonboulevard Almelo om deze fijne kerstsferen zelf te ervaren.