Volop Summer Sale op Woonboulevard Almelo! Tot wel 70% Korting in diverse winkels op het Woonplein.

Geplaatst op

Ben jij het afwisselende weer ook een beetje zat? En vragen jouw kinderen vaak: “Wat gaan we vandaag doen?” Begrijpelijk, want zowel op de camping als thuis is het soms regenachtiger dan verwacht. De tip van deze week : “Een bezoekje aan Woonboulevard Almelo.”  In alle winkels op dit uitgebreide woonplein vind je nu scherpe aanbiedingen. In sommige winkels wordt er afgeprijsd tot 70%! Dus het is nu tijd om je slag te slaan.

Je huis of caravan in een handomdraai anders
Dit plein is gevarieerder dan andere meubelpleinen in Twente. Zo kunnen kinderen zich hier uitstekend vermaken in Monkey Town en vind je op dit meubelplein, naast mooie meubelzaken, ook diverse snuisterij-winkels! Niets is leuker dan het geheel opfleuren met zonnige artikelen. Een vensterbank, overkapping of caravan ziet er veel leuker uit met kleurrijke citroenvazen van de Leen Bakker. (nu scherp geprijsd) Of wat dacht je van een fris vloerkleed van de Kwantum. Maar ook mooie woonwinkels als Het Wooncentrum, Budget Home Store, Kospa Living en Woon & Slaap ruimen flink op! Hier kun je wooninspiratie opdoen of je laten adviseren middels een 3-D plattegrond, om te kijken hoe een bankstel of tafel in jouw huis tot zijn recht komt.

Grote verbouwplannen deze zomer?
Met regenachtige dagen blijven wij liever binnen en dan beginnen dingetjes in huis extra op te vallen. Een likje verf over die ene muur? Neem gerust even wat kleine staaltjes mee. Wanddecoratie gekocht? Tijd om het nu een keer op te hangen. Zo maak je van een mindere dag een hele nuttige dag. Bouw- en kluswinkels ruimen voorraden op en geven je graag tips om jouw klus succesvol te laten slagen. Wil je het grondig aanpakken en ben je je vloer, keuken, slaap- of badkamer zat? Ook hier vind je meerdere speciaalzaken die nu volop meedoen met de Summer Sale.

Lekker film kijken op een groot televisie scherm.
Mocht je thuis vakantie vieren dan is een leuke serie of film een fijne onderbreking van de dag. Ook voor huishoudelijk apparatuur, camera`s en diverse tv`s ga je naar Woonboulevard Almelo. Bij Boxxer XXL vind je, op de eerste etage (lift of trap), een uitgebreide witgoed- afdeling met wasmachines, drogers, vriezers, (combi)ovens en kookplaten. Maar vergeet ook de deukjeshoek niet! Deze staat duidelijk naast de lift aangegeven en soms is het deukje vrijwel onzichtbaar maar wordt het artikel wel verkocht tegen een giga scherpe prijs. Marskramer (bij Shop-In Shop- bovenverdieping Woon & Slaap) heeft ook diverse huishoudelijke artikelen. Van een mooie pannenset tot aan servies en nog veel meer. In deze Shop-In-Shop bevindt zich ook een Speelgoedzaak met o.a. veel gezins-spelletjes.De dag op Woonboulevard Almelo kan afgesloten worden met een bezoekje aan Mc Donalds. Zo maak je van deze shop-dag een gezellig samenzijn!