VERANTWOORDELIJKE TUINMEUBELEN

Geplaatst op

Verantwoordelijke Tuinmeubelen: Een keuze waar je je goed bij voelt!
JYSK Almelo streeft ernaar om duurzame materialen te verwerken tot mooie meubelen. Alle tuinmeubelen bij JYSK zijn gecertificeerd met een kwaliteits- label en verschillende producten in het assortiment van JYSK zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Een mooie combinatie van duurzame en verantwoorde tuinmeubelen zijn dus in de winkel in Almelo in overvloed te koop. Hieronder geven wij wat voorbeelden weer:

Stapelbare tuinmeubelen van gerecycled oceaanplastic
Tuinstoel SADBJERG is niet alleen een stijlvolle en comfortabele tuinstoel. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van gerecycled oceaanplastic en het houten deel van de armleuning is van FSC-gecertificeerd teak. SADBJERG is stapelbaar en gemakkelijk op te bergen. Je verlengt de levensduur van de stoelen door het in de winter op te bergen en te beschermen tegen regen en wind.

Loungetafel van gerecycled teakhout
Leun achterover in de GLAMSBJERG loungebank en geniet van het uitzicht op de loungetafel gemaakt van gerecycled teak. Het houten frame van de loungebank en de loungestoelen is uiteraard van FSC gecertificeerd teakhout.

Loungeset van 100% gerecycled plastic
Als je geen compromissen wilt sluiten, is loungeset MARIELYST iets voor jou. De set is gemaakt van 100% gerecycled plastic met UV-bescherming, zodat de kleur niet vervaagt in het zonlicht.

Kussenbox van 60% gerecycled plastic
En Opbergbox SVENDBORG is gemaakt van plastic waarvan 60% is gerecycled. SVENDBORG is multifunctioneel en kan zowel als opbergruimte als zitplaats dienen. Ook de Kussenbox is voorzien van UV-bescherming, waardoor je zeker weet dat het zijn kleur behoudt.

Een betere wereld begint met bewuste aankopen! En mooi design en heerlijk zitcomfort kan hier in de tuin dus al aan bijdragen.