TRENDBLOG: MOOII IN HUIS

Geplaatst op

TRENDBLOG: MOOII IN HUIS
Woonboulevard Almelo laat u, middels een winkelier van Woonboulevard Almelo, kennismaken met dé trend, dé beste aankoop en dé do & don`ts van zijn of haar winkel.

Home-deco Mixen, Matchen en vooral Trendy & Anders.
MAUREEN van MOOII IN HUIS laat het in haar winkel zien!

Wat zijn de trends op het gebied van home- decoratie?
Combineren! Dus veel stijlen door elkaar laten zien. Het is uiteraard de kunst om het wel één geheel te laten zijn. Dit laten wij in onze winkel ook naar voren komen. Zo worden landelijke accessoires bijv. gecombineerd met industrieel en stoer.

Hoe onderscheid Mooii in Huis zich?
Door er voor te zorgen dat je hier “iets vindt” wat de buurvrouw niet in de vensterbank heeft staan. Net even anders zorgt voor verrassing! Op dit moment heeft Mooii in Huis ook een groot assortiment aan zilverkleurige accessoires, zoals een gigantische kandelaar of grote potten. En natuurlijk hebben wij heel veel mooi gekleurd glaswerk.

Geeft Mooii in Huis ook advies op maat?
Ja, de stijltafels geven uiteraard al veel inspiratie. Daarnaast maken wij echt tijd voor onze klant. Of het nu gaat om een hoekje knus inrichten of een nieuw huis aankleden. Ik geef zowel in de winkel of naar wens bij de klant thuis advies.

Wat wil je tot slot nog kwijt?
Moederdag komt eraan! Bij Mooii in Huis heb je al tussen de € 5,- en € 20,- hele leuke Moederdag cadeaus die uiteraard stijlvol worden ingepakt. Denk aan decoratie, heerlijke zeepjes of scent chips. Té veel om op te noemen, dus kom gezellig een keer rondstruinen!

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op facebook.

Laat een reactie achter

Log in om een reactie te plaatsen.