TRENDBLOG: Het Wooncentrum Almelo

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat u, middels een winkelier van Woonboulevard Almelo, kennismaken met dé trend, dé beste aankoop en dé do & don’ts  van zijn of haar winkel.

Stijlvol & comfortabel = thuis voelen!

ERCAN SANCAR van HET WOONCENTRUM ALMELO zorgt ervoor dat die fijne fauteuil goed gecombineerd wordt met een stijlvolle leefhoek

Wat zijn de trends op het gebied van wonen?

De trend die op dit moment duidelijk zichtbaar is, is de combinatie van industrieel met landelijk. Bij een eetkamertafel een mango houten blad en daaronder een zwarte ijzeren X of U poot. Wat op dit moment ook heel populair is zijn de Lamulux woonprogramma’s. Deze woonprogramma’s zijn gemaakt van kras en stootvast materiaal, dus ideaal in gebruik. Deze programma’s zijn leverbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Merk je dat de man eerder neigt naar een comfortabele ligstoel, terwijl de vrouw graag voor een totale stijl gaat?

Tegenwoordig zijn de relaxfauteuils zo modern dat ze juist een mooie toevoeging zijn aan het gehele interieur. Ook merk je dat juist jonge mensen kiezen voor een relaxfauteuil, zodat ze ’s avonds heerlijk kunnen relaxen. De relaxfauteuils zijn van alle gemakken voorzien en tegenwoordig vaak met accu, zodat de stoel ook vrij in de kamer kan staan

Wat is de kracht van Het Wooncentrum?

Onze banken kunnen in elke gewenste opstelling worden geleverd en er is een ruime keuze uit stof- en leersoorten. Wij hebben een ruime collectie eetkamerstoelen waarvan er veel op voorraad staan. Wij bezorgen de meubels bij u thuis. Er komen twee jongens die het uitpakken en voor u op de gewenste plek neerzetten. En uiteraard nemen wij al het verpakkingsmateriaal mee. Zodat u gelijk kunt genieten van uw nieuwe meubels.

Wat wil je tot slot nog kwijt?

Wij staan voor onze producten en zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is.

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op facebook.

Laat een reactie achter

Log in om een reactie te plaatsen.