Trendblog totaalBED Almelo

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat u, middels een winkelier van Woonboulevard Almelo, kennismaken met dé trend, dé beste aankoop en dé do & don`ts van zijn of haar winkel.

WILNA DOGGER van totaalBED ALMELO vertelt over de trends op het gebied van slaapcomfort.

Wat zijn dé slaapkamer trends van dit moment?
Natuurlijke materialen zijn erg trending. Denk hierbij aan natuurzuivere matrassen en boxsprings, die de perfecte slaapomstandigheden voor jouw lichaam creëren. Door ons ruime assortiment en opgeleide adviseurs, geven wij altijd een gedegen advies.

Hoe onderscheidt totaalBED Almelo zich ten opzichten van andere beddenspeciaalzaken uit de regio?
Dat zie je al zodra je bij ons de deur opent. De ruimtelijk opgezette winkel ademt een warme huiselijke sfeer uit. In deze gezellige setting word je verwelkomd met een lekker bakje koffie en nemen onze opgeleide adviseurs, wanneer gewenst, echt de tijd voor je om je slaapbehoeften te bespreken. Maar wat ons echt onderscheidend maakt is onze scherpe prijs- kwaliteitsverhouding.

Wat hebben jullie zoal in store en wat is jullie eyecatcher?
In de winkel is een complete slaapkamercollectie te vinden met o.a. boxsprings, ledikanten, matrassen, topmatrassen, latenbodems, kledingkasten en beddengoed. En onze eyecatcher is toch wel de elektrisch verstelbare boxspring, incl. een voetenbord met een televisie lift. Uiteraard voor ieder wat wils en in trendy en stijlvolle kleurencombinaties. Omdat meten weten is, tekenen wij naar wens ook een plattegrond uit, zodat alles goed mixed en matched, maar ook past.

Hebben jullie momenteel nog leuke acties?
Dit is wel hét moment om een bezoekje aan onze nieuwe winkel te brengen. Het is nu namelijk nog zomersale, met fikse kortingen op boxprings, matrassen en bedbodems!

Wat wil je tot slot nog kwijt?
Twijfel je of je een nieuw bed aan wilt schaffen? Kom vrijblijvend bij ons langs.