TRENDBLOG: RW4YOU

Geplaatst op

TRENDBLOG: RW4YOU

Woonboulevard Almelo laat u, middels een winkelier van Woonboulevard Almelo, kennismaken met dé trend, dé beste aankoop en dé do & don`ts  van zijn of haar winkel.

WENDY SCHLATKAMP van RW4YOU vertelt over de trends op het gebied van HOME & LIVING!  *RW4YOU is te vinden in SHOP IN SHOP op Woonboulevard Almelo.

Welke trends zie je momenteel op het gebied van styling voor in- en om het huis?

Mix & match, is de absolute woontrend. Hierbij zie je dat er niet alleen variatie wordt aangebracht in kleuren en texturen, maar ook in verschillende hoogtes. En symmetrie is toch echt wel geweest.

Wanneer mij gevraagd wordt de meest trendy woonstijlen uit te lichten, dan benoem ik graag:

  • Urban Jungle. Deze stijl kenmerkt zich door een combinatie van riet, rotan en hout- accessoires, waarbij de kleur groen uiteraard de boventoon voert.
  • Industrieel. Denk hierbij aan stoer, zwart en robuust.
  • Scandi Living. Deze stijl heeft veel overeenkomsten met de hippe industriële woonstijl, maar is iets minder robuust. Zo verkoop ik momenteel erg leuke led lampen die hier perfect bijpassen. Bij deze stijl kies je doelbewust voor witte of zwarte accenten.

 Waarin onderscheidt RW4YOU zich?

RW4YOU onderscheidt zich door altijd op zoek te gaan naar nieuwe trends. Maandelijks vind je hier een nieuwe/ andere collectie. Uiteraard vullen wij enkele basis accessoires en de hardlopers continu aan. Laat je alvast verrassen op: www.rw4you.nl of volg ons op facebook: 4you.rw

 Hebben jullie leuke acties momenteel?

Momenteel zijn alle hanglampen in de aanbieding en wel tegen échte spotprijzen! Dit omdat er in de shop ruimte gemaakt wordt voor de nieuwe collectie. Zijn de lampen dan overjarig? Zeker niet! Dit zijn absolute hardlopers geweest, alleen kunnen ze niet meer aangevuld worden.

 Wat wil je tot slot nog kwijt?

Ondanks de grote verbouwing die gaande is, waarbij wij eindelijk een eigen ingang van buitenaf gaan krijgen, is de Shop in Shop (Boulevard 40) gewoon geopend. Zelfs zeven dagen per week! Na binnenkomst ga je rechtsaf en vind je shop RW4YOU aan de linkerkant.Vol trots durf ik wel te zeggen dat mijn RW4YOU de grootste shop bij Shop in Shop is. Kom gezellig een keer langs en laat je verrassen!