TRENDBLOG: RAVEN HENGELSPORT ALMELO

Geplaatst op

TRENDBLOG: RAVEN HENGELSPORT ALMELO

Woonboulevard Almelo laat u, middels een winkelier van Woonboulevard Almelo, kennismaken met dé trend, dé beste aankoop en dé do & don’ts  van zijn of haar winkel.

Raven hengelsport heeft écht alles voor de hengelsporter!

BAS LANTINK van RAVEN HENGELSPORT ALMELO is zelf een fervent visser, net als het gehele team van Raven Hengelsport. Dit maakt dat je nergens beter advies en tips krijgt dan bij Raven Hengelsport Almelo.

Wat is op dit moment een must have op het gebied van hengelsport?

De echte hengelsport-liefhebber ziet dat onze winkel is opgedeeld. Zo vind je in elke hoek, voor de desbetreffende vangst, het juiste materiaal. Maar je kunt je materiaal uiteraard uitbreiden met geavanceerde technieken, w.o. een Fishfinder. Hiermee kun je de diepte bekijken en de vis lokaliseren. Er zijn tegenwoordig ook Fishfind-modellen die je aan je lijn bevestigt en kunt connecten met je telefoon.

Mocht je meerdere dagen achter elkaar willen vissen, wat is dan handig om aan te schaffen? Ten eerste de juiste hengelsport- kleding met bijpassende paraplu. Mocht je bijv. een weekend weg gaan denk dan ook aan de juiste verlichting, een comfortabel stretchbed, een stevige tent en kooktoestel. Eigenlijk heeft Raven Hengelsport Almelo alles wat je nodig hebt om een lange tijd achtereen te kunnen vissen.

Zijn jullie ook specialist in lokaas?

Ook daar geld hetzelfde als bij het materiaal. De vraag die wij als eerste stellen is: “Wat wil je graag vangen?” Want wij hebben lokvoer voor voortjes tot aan meervallen. Met het juiste materiaal en voer komt een mooie vangst al heel dichtbij.

Wat wil je tot slot nog kwijt?

Wij merken dat er ook wel eens mensen komen die voor een hengelsport-liefhebber materiaal willen kopen. Dan zijn onze waardebonnen een uitkomst. Want een echte visser zoekt het liefst toch zelf zijn vismateriaal uit. Met onze waardebonnen geef je een passend cadeau en kan de gene die het krijgt zelf iets naar wens uitzoeken.

 

 

 

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op facebook.

Laat een reactie achter

Log in om een reactie te plaatsen.