TRENDBLOG: KWANTUM ALMELO

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat u, middels een winkelier van Woonboulevard Almelo, kennismaken met dé trend, dé beste aankoop en dé do & don`ts  van zijn of haar winkel.

ALEXANDRA ENOCH van KWANTUM ALMELO vertelt over de trends op het gebied van WONEN voor in en om het huis.

Wat zijn op dit moment dé trends voor in-en rondom het huis?

Voor buiten: “Een mooie lounge-set met een zweef-parasol maakt van elk terras een geweldig fijne relax-plek. Wij hebben op onze tuinafdeling een ruime keuze én natuurlijk voor de laagste prijs!” Voor binnen: “De combinatie van metaal  en hout/natuurlijke materialen. Dit zie je bijvoorbeeld in onze bakkersrekken, de metalen locker-kasten en kast cork. In deze stijl bieden wij ook veel accessoires aan zoals lantaarns, lampenkappen, wandrekken en nog veel meer.”

Welke “afdelingen” zijn er te vinden in Kwantum Almelo?

De tuin-/meubelafdeling: “Behalve mooie binnen en buiten meubelen vind je hier ook leuke deco, om het helemaal áf te maken.” De vloerafdeling: “Hier vind je alle soorten vloeren; van vinyl, laminaat en pvc in mooie hout- of trendy tegelmotieven tot aan stoere kleden en zachte tapijten en karpetten.” De wand en raamafdeling: “Met gordijnen, behang en verf kun je kleur brengen in het interieur, maar je kunt ook voor neutrale tinten kiezen.”

Hebben jullie momenteel leuke acties?

Jazeker! Deze week zijn dat diverse folderaanbiedingen, waarvan ik er twee zal uitlichten. De Palletloungebank Ibiza van €195,- nu voor €100,- en bijpassende pallettafel van €60,- voor € 30,-. En op alle raamdecoratie op maat (vouwgordijnen, rolgordijnen, rol-jaloezieën, jaloezieën, plissé-gordijnen en lamellen) is nu 15 % korting!

Wat wil je tot slot nog kwijt?

Houd ook de acties van week 27/28 in de gaten, w.o. het populaire Bakkersrek Provence van €195,- nu voor €150,-. Op diverse soorten laminaat -20% en meer dan 90 gordijnen worden gratis op maat gemaakt. Kortom: “Kom gezellig langs bij Kwantum Almelo!”