Trendblog: KOSPA LIVING Almelo

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat u, middels een winkelier van Woonboulevard Almelo, kennismaken met dé trend, dé beste aankoop en dé do & don’t  van zijn of haar winkel.

KOSPA LIVING: Waar alle stijlen samenkomen, kwaliteit voor een betaalbare prijs! ADEM KÖSE van KOSPA LIVING ALMELO helpt je daarbij

 Wat zijn de trends op het gebied van living?

Kospa Living heeft niet enkel diverse meubelstijlen, maar ook uiterst scherp geprijsde wand- en raamdecoratie. Zo kan een prachtige steenstip op de muur, gecombineerd met een sfeervolle haart, een woonkamer een stijlvolle allure geven. Combineer dit met bijpassende meubels en je woonkamer is helemaal af. Voorproefjes vind je op: https://kospa-living.business.site/ en op de facebookpagina https://facebook.com/kospaliving/

 Wat maakt Kospa Living onderscheidend ten opzichte van andere meubelzaken?

Kospa Living verkoopt bekende merken voor een betaalbare prijs. Denk aan merken als Urban Sofa, Tower Living, Richmond Interiors, Henkschram en Het Anker. Daarnaast zijn wij dé goedkoopste in wand- en raamdecoratie omdat we een eigen productie lijn hebben. We hebben ook een brede assortiment in betaalbare vloerkleden. Kwaliteit voor een betaalbare prijs, daar staat Kospa Living voor.

Wat wil je tot slot nog kwijt?

Wij vinden het belangrijk om in onze diverse corners ook diverse stijlen te laten zien. Want niet iedereen heeft uitsluitend een landelijke of industriële stijl. Bij Kospa Living zijn diverse stijlen onder één dak zichtbaar. Binnenkort richten wij ook een corner in “in de stijl van Erik Kuster”, maar dan wél voor een betaalbare prijs. Denk hierbij aan hoogglans- gecombineerd met fluwelen meubelen. Voorproefjes vind je altijd op facbook: Kospa Living. Kospa Living is ook iedere zondag geopend. De koffie staat uiteraard voor je klaar!