Trendblog Keuken Kampioen

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat u, middels een winkelier van Woonboulevard Almelo, kennismaken met dé trend, dé beste aankoop en dé do & don`ts  van zijn of haar winkel.

KEUKEN KAMPIOEN: Kampioen in keukens! PATRICK HOGENBIRK van KEUKEN KAMPIOEN ALMELO maakt een droomkeuken voor ieders budget waar!

Wat zijn de trends op het gebied van keukens?

Op dit moment zie je verschillende trends zoals greep-loze keukens, houtstructuur fronten in verschillende kleuren, dunne werkbladen, kokend waterkranen. Maar ook wit- glanzende keukens zijn nu helemaal hot. Ook zie je veel veranderingen in de stijl die klanten kiezen. Zo kunt u voor een  industriële keuken gaan, gecombineerd met losse elementen. Denk hierbij aan een mooi vrijstaand fornuis of een Amerikaanse koelkast.

Waarom koop ik mijn keuken bij Keuken Kampioen Almelo?

Wij hebben een vast team van medewerkers die allemaal uit de omgeving komen. U zult zich dan ook altijd thuis voelen wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom. Dit kan zijn voor een lekker kopje koffie of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Tevens bieden wij bij Keuken Kampioen Almelo:

  • De beste keukens voor de beste prijs.
  • Steinhaus keukens uit onze eigen fabriek.
  • Apparatuur tegen de laagste internetprijs.
  • 5 jaar volledige fabrieksgarantie.
  • Levenslange service.
  • Geen aanbetaling nodig.
  • Eigen monteurs en in-meters.

Wij kennen jullie scherpe budget-keukens, maar kun je ook wat vertellen over een design-kookeiland?

Wij kunnen voor elke klant een passende keuken binnen haar of zijn budget ontwerpen. Dit kan één van onze zeer scherp geprijsde keukens zijn, maar ook een design-kookeiland op maat. Eiland-keukens zijn tegenwoordig erg populair. Het eiland vormt de centrale plek in de keuken en is een echte eyecatcher. Eiland-keukens hebben hierdoor een exclusieve uitstraling. Een eiland is niet alleen handig om aan te koken, maar kan ook als ontmoetingsplek dienen. Ziet u zichzelf hier al heerlijk aan borrelen?  Of gezellig samen ’s ochtend ontbijten? Kom dan langs in Almelo bij onze showroom en laat een keuken op maat ontwerpen.

Wat wil je tot slot nog kwijt?

Wij nemen graag uitgebreid de tijd om een advies op maat voor u te maken. Het is daarom handig om van tevoren een afspraak te maken; zo weten we zeker dat we alle tijd hebben en hoeft u nooit te wachten. Een afspraak maken doet u eenvoudig via: https://www.keukenkampioen.nl/over-ons/maak-een-afspraak/

Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze showroom?