TRENDBLOG GRANDO BADKAMERS ALMELO

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat u, middels een winkelier van Woonboulevard Almelo, kennismaken met dé trend, dé beste aankoop en dé do & do`nt  van zijn of haar winkel.

Je droombadkamer realiseer je middels persoonlijk advies en vakmanschap van Grando Badkamers Almelo! JAN WOLTERINK van GRANDO BADKAMERS ALMELO is pas helemaal tevreden als zijn klant dat ook is.

Wat zijn de trends op het gebied van badkamers & sanitair

Op dit moment zijn dat duidelijk de gelijkvloerse inloop douches. Daarnaast de grote tegels en ronde wasbakken. Kleuren als antraciet blijven, maar toch zie je enigszins een verschuiving richting subtiele crème- tinten. Ook aardetinten blijven een hit. Maar mijn advies is en blijft altijd; blijf bij jezelf! Want een badkamer kies je nooit voor even.

Vanaf welke prijs heb je al een badkamer die geheel af is?

Dat ligt eraan wat je zoekt. Als je een bestaande badkamer pakt, dan kunnen wij met een handomdraai iets verfraaien. Dat kost uiteraard niet de hele wereld. Maar ga je voor een nieuwbouwwoning of een geheel nieuwe badkamer, dan zijn wij ten opzichten van concurrenten erg scherp geprijsd. Een geheel nieuwe mooie badkamer heb je bij ons inclusief montage al bijv. vanaf € 10.000,-

Heb je wel eens een heel raar verzoek gehad? En kunnen jullie echt aan alle wensen voldoen?

Wij doen écht alles naar de wens van de klant en Grando Badkamers Almelo gaat pas weg als de klant happy is. Wat ik me kan herinneren is dat wij één keer vanuit het midden om een toiletgroep, welke tezamen kwam met de afvoer van het bad, heen moesten bouwen. De toilet bleef in de badkamer in het midden, pal naast het bad. En wij hebben doormiddel van chique douchewanden toch een afscheiding van het geheel weten te maken, waarbij rondom voldoende bewegingsruimte bleef. Maar ook was er een keer een creatieve klant die een bepaalde kleur blauwe tegels wilde. Door de grootte van onze organisatie kunnen wij die bestellen, dus dat leveren wij dan gewoon tegen een scherpe prijs in de juiste kleur naar wens van de klant.

 Binnen hoeveel dagen wordt een badkamer afgeleverd?

Gemiddeld 2 tot 2,5 week

Wat wil je tot slot nog kwijt?

Er loopt nu bij Grando Badkamers Almelo een leuke actie met Pinkstervoordeel! Hierdoor geven wij 25% korting! Dus wil je graag een droombadkamer? Wacht niet langer!