TRENDBLOG: Carpetright Almelo

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat u, middels een winkelier van Woonboulevard Almelo, kennismaken met dé trend, dé beste aankoop en dé do & don’ts  van zijn of haar winkel.

Carpetright: We love floors!

Herma Harmsen geeft dé vrouwelijke touch aan Carpetright Almelo.

 Wat zijn de trends op het gebied van vloeren?

Je ziet dat tegenwoordig alles kan, maar pvc en visgraat blijven trendy.

Doordat Carpetright Almelo hier een erg ruim assortiment in heeft, komen mensen gericht naar ons toe. Daarnaast kiezen mensen bij gordijnen of raamdecoratie veelal voor grijstinten. Dit blijft stijlvol en is altijd goed te combineren met diverse interieurs.

Waarom koop ik mijn vloer bij Carpetright Almelo?

Ten eerste zijn wij, als winkeladviseurs van Carpetright, echt gespecialiseerd in vloeren en raamdecoratie. Dat doen wij er niet “even bij”, dus het advies is gedegen en onze service gaat verder. Maar vooral ook omdat Carpetright hoogwaardige kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs levert.

 Naast vloeren hebben jullie nog veel meer in het assortiment. Kun je daar wat over vertellen? Carpetright Almelo is specialist in vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Dit alles uiteraard op maat. En daarnaast kun je bij ons ook prima slagen voor kunstgras.

Wat wil je tot slot nog kwijt?

Twijfel je en is het eigenlijk nu het moment om een nieuwe vloer aan te schaffen? Dan adviseer ik niet langer te wachten, want Carpetright legt (zo lang de actie loopt) vele vloeren gratis!