TRENDBLOG: BETER BED ALMELO

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat u, middels een winkelier van Woonboulevard Almelo, kennismaken met dé trend, dé beste aankoop en dé do & don`ts  van zijn of haar winkel. Een goede nachtrust, voor de één een vast ritueel, voor de ander een kriem.

ERIK OOSTERMAN van BETER BED geeft tips en trucs.


Want, is het écht zo dat een goede nachtrust begint bij een goed bed?

Dat is echt zo! Gemiddeld breng je één derde van je leven breng je in bed door, dus een goed bed is zeer belangrijk. En door een goede nachtrust heb je weer voldoende energie voor de volgende dag. Verder zijn er verschillende andere slaapadviezen, waar vandaag de dag veel aandacht voor is en waar onze slaapadviseurs de mensen alles over kunnen vertellen.

Welk bed wordt momenteel het meest verkocht en waarom?

Op het moment worden boxsprings door hun uitstraling, ligcomfort en de uitgebreide keuze in combinaties het meest verkocht. Maar wij zien dat de vraag naar ledikanten weer toeneemt.

Zijn er in dit voorjaar scherpe aanbiedingen bij Beter Bed op Woonboulevard Almelo?

Jazeker! Beter Bed Almelo heeft de aanbieding “2 halen 1 betalen”  met matrassen, bedbodems en kussens. En bij onze Karlsson boxsprings krijgt de klant een mooie topmatras cadeau .Ook in bed- textiel heeft Beter Bed Almelo verschillende aanbiedingen.

Wat wil je tot slot nog kwijt?

Wij merken dat op de televisie en in andere media er nu veel aandacht is voor goed slapen, omdat het gewoon ontzettend belangrijk is. Je lichaam heeft zijn rust nodig om goed te kunnen herstellen van de hectiek van alledag. Doordat slapen erg persoonlijk is, is een goed slaapsysteem of matras voor iedereen ook erg persoonlijk. Mensen hebben recht op een goed advies en dat geven wij bij Beter Bed Almelo. Ten eerste nemen wij, onder het genot van een lekker bakje koffie of thee, uitgebreid de tijd om wensen en verwachtingen door te spreken. Daarna geven wij een eerlijk advies op maat om vervolgens, door onze uitgebreide collectie, altijd een goed slaapsysteem in vele verschillende prijsklassen aan te bieden.

Dus laat u verrassen bij Beter Bed in Almelo waar de slaapadviseurs voor u klaarstaan en waar er ook een lift aanwezig is .

Tot gauw !

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op facebook.

Laat een reactie achter

Log in om een reactie te plaatsen.