TOP1Toys op Woonboulevard Almelo

Geplaatst op

TOP1Toys op Woonboulevard Almelo weet wat kinderen leuk vinden!
Zeker in tijden, waarin kinderen hun verjaardag nog niet groots kunnen vieren, is een té gek cadeau meer dan welkom. Maar ook voor een afzwemgeschenkje of een kleinigheidje voor het lieve kleinkind kun je bij Top1Toys op Woonboulevard Almelo uitstekend slagen. De kracht van deze winkel ligt in het ruime assortiment en ervaren personeel. Het team wordt aangevoerd door Jonina Pleij, die zelf alweer 22 jaar werkzaam is in de speelgoedbranche. Dit komt mooi uit, want wie heeft er niet ellenlang in een speelgoedwinkel getwijfeld. Bij Top1Toys in Almelo word je goed geholpen. “Het voordeel is dat wij alle trends in de gaten houden en ons assortiment hierin up to date houden. Dus loop je vast met het zoeken van een leuk cadeau dan kan ik je altijd op weg helpen”, aldus Jonina. Om alvast weer te geven wat momenteel HOT is bij de jeugd, noemt ze een aantal artikelen op:

Outdoor Adventure met Skeelers en (Stunt) Steps
Lekker met je vrienden samen naar buiten op Skeelers of een gave Step. Veel kinderen hebben een oud exemplaar. Met name ons eigen merk Alert is erg populair. Alert staat voor kwaliteit en de artikelen zijn zowel in jongens als meidenkleuren verkrijgbaar.

De LEGO CITY lijn
Je hebt Lego en je hebt Lego City. Bij Lego City moet je denken aan onderdelen die tezamen een gehele stad kunnen vormen. Bijvoorbeeld een mooie politie-set, brandweer-set, auto`s etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is zowel in kleine als grote verpakking bij Top1Toys op Woonboulevard Almelo te koop.

LOL Surprice
Iets wat alweer enige tijd geleden uit America is komen overwaaien maar in assortiment zich steeds meer uitbreidt. Het begon allemaal met de LOL bal, waarbij kinderen het uitpakken van verschillende poppetjes erg leuk vonden. Deze poppetjes kun je sparen en daar zijn weer allemaal artikelen bij, zoals verschillende kledingsetjes etc. Bij Top1Toys op Woonboulevard Almelo kunnen de echte LOL fans hun hart ophalen, want hier zijn ook mooie grote sets van het merk te koop. Denk hierbij bijv. aan een geheel vliegtuig of huis.

Knuffels van Ty Beanie
Ieder kind wil graag een knuffel van Ty Beanie, dé knuffel met die grote mooie glimmende ogen. Ze zien er erg schattig uit en zijn ook nog eens in verschillende uitvoeringen en diverse diersoorten te vinden. Bovendien hebben we niet alleen knuffels, maar o.a. ook sleutelhangers.

Voor school & Educatieve lijn
In deze corner vind je spelletjes die spelenderwijs kinderen ondersteunen en op weghelpen met woordenschat, ruimtelijk inzicht of rekenen. De ouderwetse letterdoos is verleden tijd. Want in een spelvorm wordt leren altijd leuker. Maar ook voor mooie rugzakken, broodtrommel en drinkbekers kun je hier prima slagen.

Top1Toys op Woonboulevard Almelo zit, in een ruim opgezette winkel, op de bovenverdieping van Woon & Slaap. Ben je opzoek naar een leuk cadeau? Kom dan een kijkje nemen bij Top1Toys op Woonboulevard Almelo!