Top 1 Toys geopend

Geplaatst op

TOP 1 TOYS opent, middels een grootschalige shop-in-shopformule
nog vóór Sinterklaas haar deuren op WOONBOULEVARD ALMELO

 Top 1 Toys en vastgoedeigenaar Joost Tiemersma slaan de handen in één, want naast een locatie in hartje Almelo kan deze regionale formule van Top 1 Toys op Woonboulevard Almelo niet uitblijven. “Zie het als een versterking tussen centrum en buitengebied.

Kwalitatief goed speelgoed behoudt altijd zijn waarde voor de consument. Merken als Lego en Playmobile gaan van generatie op generatie. En een traditionele speelgoedwinkel, waar je fysiek A-merken kunt uitproberen, blijft voor jong en oud aantrekkelijk”, aldus Tiemersma. Uiteraard kent de Woonboulevard al dagelijks een toestroom van kinderen, die zich met ouders weten te vermaken in o.a. Monkey Town. Maar Top 1 Toys is, door zich op deze manier te vestigen op Woonboulevard Almelo, ook een fijne plek voor winkelende grootouders of ouders die nog op zoek zijn naar een mooi Sinterklaas of verjaardagscadeau.
Er zullen per seizoen in de store scherpe acties en leuke kinder-gerelateerde workshops volgen. Top 1 Toys vestigt zich naast Woon & Slaap / Shop in Shop Almelo.