Stijlvol behang bij Woon & Slaap

Geplaatst op

Een prachtige twist geven aan je Woonkamer, Hal of Slaapkamer?
Met design behang van WOON & SLAAP behaal je het gewenste resultaat.

Ben je terug van vakantie en je huisstijl een beetje beu?
Heel begrijpelijk! Het is tijd voor een frisse wind in huis. Met een kleine twist kun je al een verbluffend resultaat behalen. Wat dacht je van iets meer lef?

Een prominente muur kan best een gewaagd behang gebruiken. Maar dan wel graag stijlvol en uniek! Dit resultaat behaal je met de behanglijnen van Woon & Slaap. Wij stellen graag twee topmerken aan je voor:

Behanglijn Eijffinger
Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en interieurstoffen van het merk Eijffinger wordt elke woonkamer, hal of slaapkamer een stuk mooier. Het merk staat garant voor creativiteit en vernieuwing. Alle woontrends komen in dit behang samen; dé nieuwe kleur, dé nieuwe vorm of hét nieuwe materiaal. Eijffinger is een internationaal sterk behangmerk en in menig chique hotel of woonkamer over de wereld te bewonderen. Deze behanglijn zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

Behanglijn Masureel
Met de West-Vlaams gewortelde roots, gaat de geschiedenis van de behanglijn van familie Masureel terug tot de 16de eeuw. Dit groot cultureel erfgoed is terug te vinden in de uitgebreide collectie. De collecties zijn geïnspireerd op een rijk archief van historisch behang en moderne & hedendaagse kunst. Kunst, vakmanschap en respect voor de natuur zijn dan ook kenmerken van deze behangcreaties.

Laat je bij Woon & Slaap door de stylisten vrijblijvend adviseren. Zo krijg je tips hoe je een interieur met bijpassend behang, door mooie lampen of sierkussens, in balans kunt brengen. Woon & Slaap heeft, naast haar unieke behanglijnen, een interieur, slaapkamer, vloer en raamdecoratie- afdeling in haar assortiment. De ruim opgezette winkel op Woonboulevard Almelo laat in de wooncorners verschillende woonstijlen zien. Ook kunnen de stylisten, aan de hand van een 3D-plattegrond, de mogelijkheden in jouw huis inzichtelijk maken.

Wij zien je graag bij Woon & Slaap op Woonboulevard Almelo!