Shop in Shop XL Store Almelo heeft alles

Geplaatst op

Shop in Shop XL Store Almelo heeft alles voor kids en volwassenen!
Stap in een winkelwereld vol Shopplezier!

Decoractie, Gifts, Interieur, Baby artikelen, Kinderspeelgoed en nog veel meer.
Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in Shop in Shop XL Store op Woonboulevard Almelo. Laat je inspireren door toonaangevende trends, brands en stylingtips!

Home Deco
De zon laat zich steeds intenser zien en met de juiste accessoires creëer je de tropical summer vibes in je huis!  Potten, vazen maar ook kleden met verschillende materialen en textuur; van mat tot glanzend, maken het speels. Dit vind je volop bij Shop in Shop XL Store op Woonboulevard Almelo. Denk aan glazuur roze trendy vazen gecombineerd met droogboeketten in verschillende tinten. Maar ook wanddecoratie met daarop stijlvolle afbeeldingen van uiteenlopende thema`s kunnen die saaie gang, woonkamer of keuken een stijlvolle twist geven.

Een leuk cadeau voor jezelf of een ander.
Wat geef je iemand die jarig is? Een keer wat anders dan dat geijkte bosje bloemen? Maar bijvoorbeeld een prachtig mediterranen servies, een passende tekst op een houten-wanddecoratie of een gepersonaliseerd cadeau met verschillende samengestelde artikelen? Van sieraden tot sportartikelen of verjaardagkaarten, Shop in Shop XL Almelo heeft het in Store!

Slapen als een Koning of Koningin.
Vergeet ook zeker de uitgebreide beddenafdeling niet. Hier krijg je gedegen advies en kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook kunnen een goed kussen of seizoen lakens  al een verschil maken. Kom maar op met die heerlijke nachtrust!

Van baby-artikelen tot Speelgoed.
Wist je dat ook Speelgoed Boulevard Almelo / Top1Toys zich op de eerste verdieping van deze ruim opgezette Shop in Shop formule bevindt. De overzichtelijke corners laten je de speelgoed- trends en kwaliteitsmerken zien. Denk aan LEGO, Playmobile, LOL Surprise en Duplo. Maar ook buitenspeelgoed is volop vertegenwoordigd, dus laat de zon maar schijnen!

Shop in Shop Formule
Meerdere zelfstandige ondernemers vormen hier samen een Shop in Shop formule. Al deze gezamenlijke ondernemers met elkaar bieden je een compleet aanbod van geschenk tot een compleet interieur. En de deuren zijn van maandag tot zondag voor je geopend! Kijk voor meer informatie even op: www.shopinshopxlstore.nl

Wij zien je binnenkort vast een keer bij Shop in Shop XL Store op Woonboulevard Almelo!