School-Laptop van Multimedia Center

Geplaatst op

Back to School met een goede laptop! Het juiste materiaal is het halve werk.
Multimedia Center Almelo helpt je daarbij.

 Daar gaan ze binnenkort weer!  Met een grote rugzak op de fiets of met de brommer naar school. De zomervakantie leek oneindig te duren maar is alweer bijna voorbij. Tijd om na te denken over het juiste schoolmateriaal. Ben je op zoek naar een nieuwe laptop voor je zoon of dochter, maar geen idee welk model geschikt is? Multimedia Center Almelo kan je verder helpen.

Multimedia Center heeft dan ook een ruim assortiment aan  studentenlaptops direct uit voorraad leverbaar. Maar ook alle benodigdheden vind je hier. Van stevige laptoptassen, hoezen, muizen tot schadeverzekering, Multimedia Center heeft het tegen een scherpe prijs.

Naast de kwalitatief sterke laptops zijn de studenten, en daarbij de ouders, erg tevreden over de inpandige technische dienst. Ook het “Levenslang gratis Leenlaptop” concept is erg lucratief. Met het afsluiten van een ‘studenten servicepakket’ krijgt de student een levenslange leenlaptopservice waarvoor hij of zij ook in het weekend en tijdens schoolvakanties terecht kan. Bovendien betalen de klanten bij een defect nooit onderzoekskosten, zelfs niet nà de garantieperiode. Aan het einde van het eerste schooljaar is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis check up bij de eigen technische dienst in de winkel. Dan wordt de laptop op 10 belangrijke punten nagelopen zodat een goede werking gewaarborgd blijft.

Multimedia Center is gevestigd aan het pleintje op de Woonboulevard in Almelo, in een ruime winkel onder één dak met BoXXer Elektro Discount. Kijk voor meer informatie op www.multimediacenter.nl of bel 0546-540999.