RAVEN HENGELSPORT

Geplaatst op

RAVEN HENGELSPORT ALMELO
Raven Hengelsport Almelo is dé hengelsportwinkel van Oost-Nederland! Je vindt deze uitgebreide winkel op Woonboulevard Almelo.

De echte hengelsporters weten deze mega-hengelsportwinkel al lang te vinden. Want ook in deze regenachtige periode kun je prima een hengel uitwerpen. Als je maar voorzien  bent van het juiste materiaal. “En laten we dat nou juist allemaal hebben bij Raven Hengelsport Almelo”, zegt bedrijfsleider Bas Lantink. Van coating gevoerde kleding tot beschermende visparasols, hier kun je altijd slagen. Kleding en bijpassende laarzen zijn overigens sterk afgeprijsd. Een aanschaf voor jaren visplezier! Dit geldt eigenlijk voor alles, maar de mooie aanbiedingen maken het nog aantrekkelijk om een onmisbaar item juist in het voorjaar te kopen. De lopende acties spot je in de folder en op de facebookpagina van Raven Hengelsport Almelo. In de winkel vind je een ruim assortiment van bekende merken als Shimano, Fox, Preston, JRC, Spro, Korda etc. Stuk voor stuk merken die garant staan voor topkwaliteit. Uiteraard wordt er niets gevangen zonder het juiste (lok)voer. Ook dit is bij

*En ben jij de vriendin van een échte hengelsportliefhebber? Verras hem met Valentijn dan met een waardebon van Raven Hengelsport Almelo!

Raven Hengelsport Almelo
Woonboulevard 6
7606 JA  Almelo
0546-538821