Parketwereld, meer dan vloeren

Geplaatst op

Wist je dat ….Parketwereld Almelo veel meer biedt dan alleen mooie vloeren!
Profiteer in de maand juli en augustus van Zomerse kortingen op raamdecoratie, parketten en diverse vloeren.

Uitgebreide raamdecoratie afdeling
Op de uitgebreide Zonnelux afdeling vind je raambekleding passend voor ieder raam en elk interieur. Heb jij in huis één of meerdere ramen met een bijzondere vorm? Prachtig! Elke raamvorm heeft namelijk zijn eigen uitstraling en geeft een uniek effect aan je interieur. Een recht raam, (half)rond raam, trapezium/driehoekig raam, vijfhoek, zeshoek of boograam. Parketwereld heeft met Zonnelux voor elke afwijkende raamvorm een perfect passend raamdecoratie product.

Draai-kiepramen
Draai-kiepramen zijn tegenwoordig vaak te vinden in woningen. Om de functionaliteit van het draaien en kiepen niet te belemmeren, is het belangrijk de juiste raambekleding én de juiste wijze van montage te kiezen. De raambekleding kan tussen het kozijn worden gemonteerd (in de dag) óf op de wand of tegen het plafond (op de dag), maar ook door middel van klemsteunen of zijgeleiding.

Dakraam
Raamdecoratie nodig voor een dakraam? Velen denken dan automatisch aan een rolgordijn. Logisch want dit is de meest populaire raamdecoratie voor een dakraam. Maar er zijn meer mogelijkheden. Producten die misschien beter passen bij jouw interieur of wensen. Bij een dakraam kun je kiezen voor: aluminium jaloezie, plissé, duette, shutters en natuurlijk ook voor het rolgordijn.

Serre
Een serre bestaat grotendeels uit glas. In de zomermaanden als de zon fel schijnt, is raamdecoratie dan ook onmisbaar. Welke producten zijn geschikt voor een serre met een glazen plafond? Door al het glas zijn de montagemogelijkheden beperkt. Shuttersplissé en duette bieden een passende oplossing. Goed te monteren met alle ramen én bovendien ook nog een isolerend effect. Laat je door ons ervaren team vrijblijvend adviseren en bekijk de ruime mogelijkheden in store bij Parketwereld Almelo.

Een gedegen vloer mooi houden
Of je nu op zoek bent naar een visgraatvloer, pvc, laminaat, vinyl of een kurkvloer. Het begint met vakmanschap. Laat dat nou net zijn waar Parketwereld Almelo bekend om staat. Vakmensen met jarenlange ervaring staan garant voor het uitstekende legwerk. Uiteraard zijn de mogelijkheden divers en kan de vloer afgemaakt worden met een mooie bies of rand.
Parketwereld ziet het leggen van een vloer als een echte ambacht en zorgt ook voor de juiste nazorg qua onderhoud of bewerking. “De afwerking moet perfect zijn, eerder gaan onze mannen niet weg’: aldus bedrijfsleider Mark Assen.

Parketten en vloerkleden
Wist je dat je met een handomdraai een veranda knusser kunt krijgen!
Leg eens een leuk vloerkleed op de grond. Een klein verschil geeft meteen een hele andere uitstraling. In de maand juli en augustus profiteer je zowel op raamdecoratie, vloeren als vloerkleden van scherpe kortingen! Een oriënterend bezoekje aan Parketwereld op Woonboulevard Almelo is in de zomermaanden dus extra aantrekkelijk! De koffie staat voor je klaar. Kijk voor openingstijden op: www.parketwereld.nl