OKTOBER WOONMAAND

Geplaatst op

DE OKTOBER WOONMAAND IS BEGONNEN!
Woonboulevard Almelo geeft tips. Want een woon-metamorfose is zo gemaakt!

Het buitenleven maakt plaats voor de gezellige herfst en wintermaanden. Tijd voor een knapperend haardvuur, gezellig onder een wollig dekentje met een dampend kopje thee.

Ieder seizoen heeft zijn charme maar tijdens de oktober woonmaand zie je alle trends van het najaar en voorseizoen voorbijkomen. Wat is up-comming en wat kan worden doorgevoerd. In het najaar kan de Ibiza-stijl plaatsmaken voor herfsttinten met zachte materialen. Maar hoe maak je een begin.

In een handomdraai anders
Een kleurtje geeft een richting. Denk bijvoorbeeld aan de kleur Tranquil Dawn, van Flexa. Verruil de  witte tint voor een verfijnde kleur of sfeervol behang. Voer dit door met wollige kussens. Om het af te maken breng je winterse accessoires in huis, zoals sfeervolle kandelaren, windlichten, mooie pluimtakken en droogboeketten. Het is oktober Woonmaand op Woonboulevard Almelo en dit betekent een maand lang leuke aanbiedingen en kortingen in heel veel winkels! Dus een beetje verandering hoeft niet duur te zijn.  En een metamorfose is zo gemaakt.

Verander de meubelopstelling
Waarschijnlijk heb je al een tijdje dezelfde meubelopstelling in jouw woonkamer. Dit is bij verhuizing zo neergezet en bevalt ook wel. Maar weet je dat verandering wonderen doet? Zeker als je een mooi nieuw meubelstuk toevoegt. Wat dacht je van een ronde eettafel, waardoor je meer ruimte creëren kan. Of draai je huidige eettafel eens 90graden. Wat doet het met je eethoek? En moet dit wel je eethoek zijn of is het leuk om de eettafel eens voor in de woonkamer te zetten? Waardoor achter in je kamer een fijne televisiehoek ontstaat. Soms is een versleeppartij helemaal zo gek nog niet. Zeker wanneer een leuk nieuw item wordt toegevoegd. Denk aan een fijne fauteuil.

Laat jouw gewenste opstelling inteken door de stylisten.
De stylisten op Woonboulevard Almelo kunnen naar wens jouw woon, eet, bad of slaapkamer intekenen. Zo krijg je al een gevoel bij de nieuwe indeling van je huis. Ook laten de stylisten je zien hoe je zo efficiënt mogelijk met je woonruimte om kunt gaan, waardoor deze opties groter lijkt.

Kun je wel wat wooninspiratie gebruiken? Alle woonwinkels op Woonboulevard Almelo zijn ook op zondag geopend! Dus 7 dagen in de week is er volop Woonplezier te beleven. Daarnaast geven de bouwmarkten je handige “doe het zelf-tips”. Wij zien je graag deze Oktober Woonmaand op Woonboulevard Almelo!