Multimedia Center

Geplaatst op

Ook op de Woonboulevard: Multimedia Center

Omdat de meeste mensen bij het woord ‘multimedia’ ook TV’s verwachten zijn deze sinds enige maanden onderdeel geworden van het assortiment van onze winkel. Eigenaar Lars Elferink is er erg enthousiast over: “We zien dat mensen gewoon blij verrast zijn dat ze bij ons voor 799 euro al een supergrote 65 inch TV van Samsung of Philips kunnen kopen. Volgens Elferink zijn de TV’s in zijn winkel zo goedkoop omdat ze niet zijn gebonden aan de prijsafspraken van bijv. Coolblue of Mediamarkt. “En als we een aanbieding hebben gemist doen we gewoon mee hoor”, lacht hij, “en we brengen hem gratis langs en hij kan ook nog worden aangesloten!”.

Ook de kleinere TV’s voor in de tuin of slaapkamer zijn er voordelig. Allemaal met smart functies zoals Youtube en Netflix natuurlijk.

CAIWAY GLASVEZEL
Op zo’n grote TV wil je natuurlijk vloeiend en scherp beeld. Deze maand is er bij Multimedia Center extra voordelig over te stappen van ADSL op Caiway Glasvezel. Sneller en goedkoper en exclusief voor Almelo’ers met een actietarief van maar €35 per maand gedurende 12 maanden! Door de prijsstijgingen bij oa KPN maken veel mensen nu die stap. Van Multimedia Center krijgen klanten bovendien nog een kadobon t.w.v. €50.

Multimedia Center
Woonboulevard 30
7606 JA Almelo
www.multimediacenter.nl
info@multimediacenter.nl