MONKEY TOWN geeft ijsjes weg!

Geplaatst op

Een nachtmerrie voor iedere peuter en een avond- drama voor zijn of haar ouder!
Monkey Town Almelo zorgt voor hereniging tussen knuffelvriend en eigenaar.

Monkey Town Almelo werd tijdens de zomervakantie in Twente druk bezocht. Veel mensen bleven in eigen land en Monkey Town Almelo is uiteraard een leuk uitstapje voor ieder kind. Maar ook ouders, grootouders en peuteropvang-begeleiders vonden het aangenaam vertoeven in deze gezellige klauterspeelhal. De oververhitte dagen werden door een aangenaam binnenklimaat prettig omzeild. De kinderen vermaken zich wel in de speeltoestellen, het voetbalveld of de lasergame-room. Dat geeft volwassenen alle rust om, op gepaste afstand, bij te kletsen of een magazine te lezen. Echter wil Monkey Town Almelo ouders wel adviseren om de knuffels aan tafel te houden. Want menig kindje denkt tijdens het spelen dat hun pluche vriendje ook alles moet meemaken. En zo komt het dat Monkey Town Almelo na iedere grondige schoonmaakbeurt heel wat knuffeltjes op de gekste plekken terug vindt. Op het alle hoogste puntje in de klimtoren, op de toilet of onder in de ballenbak. En omdat het Monkey Town team weet hoe vervelend het is voor het kind, zetten zij de gevonden voorwerpen op de socialmedia-kanalen. Middels een social-oproep wordt mening huilend kind met knuffel herenigd. Soms weet een ouder niet meer waar hij of zij zoeken moet en geeft dan telefonisch aan alle stappen van die dag te hebben doorlopen. De opluchting is groot wanneer de knuffel niet in de trein of stad kwijt geraakt blijkt te zijn, maar netjes in de knuffelbak onder de toonbank van Monkey Town Almelo ligt te wachten.

Eigenaren Kai Zheng en Wies Ong opende in 2018 de Monkey Town vestiging op Woonboulevard Almelo omdat zij het als een waardevolle aanvulling zagen. Een mooie plek om te spelen en te winkelen en de ligging is perfect, want iedereen rijdt er langs . De heren zagen potentie in de omgeving van Almelo, die volgens hen niet volledig werd benut. Beide ondernemers hebben ook nog een vestiging in Wijchen (Nijmegen). Monkey Town is met 45 filialen de grootste in Nederland en Europa! De kernwaarden van Monkey Town zijn: Zowel kinderen als  ouders een leuk dagje spelen te bezorgen voor een uiterst betaalbare prijs. Je betaalt alleen entree voor de kinderen en ouders hebben gratis toegang. Daarnaast ligt de focus op veiligheid en is hygiëne één van de topprioriteiten. “Wij denken dat een schone speeltuin enorm belangrijk is voor ouders. En hierdoor kiezen ze voor ons”, aldus Kai en Wies.

MONKEY TOWN GEEFT GRATIS WATERIJSJES WEG.
Ga jij binnenkort naar Monkey Town Almelo? Lever dan bij binnenkomst deze bon in en je krijgt een gratis waterijsje. *Deze actie is tot eind september 2020 geldig.