McDonald`s Almelo

Geplaatst op

Woonboulevard Almelo laat u graag kennis maken met de winkeliers op Woonboulevard Almelo. Vandaag is dat het leuke team van McDonald`s op Woonboulevard Almelo

Zomervakantie bij McDonald`s Almelo
Deze zomervakantie hoef je je zeker niet te vervelen, want McDonald`s Almelo heeft een Movie Unlimited deal. Dit betekent dat je voor € 12,50 een keuze hebt uit een Medium Big Mac Menu of Medium McChicken Menu met frietsaus en een bioscoopkaartje. Helemaal leuk is natuurlijk de kinderfilm “Dierengeheimen 2”. Deze leuke diertjes krijg je nu bij je Happy Meal cadeau! Daarnaast geeft McDonald`s op de Woonboulevard (zolang de voorraad strekt) bij een menu  een bonnetje met € 1,50 entreekorting op Monkey Town. Kortom; genoeg redenen om met je kinderen een bezoek te brengen aan de gezelligste McDonald`s van de regio!

McCafé
Ook voor ouders is McDonald`s Almelo, op welk tijdstip dan ook, een aanrader. Want heb je al eens iets lekkers uit het McCafé besteld? Proef bijvoorbeeld de Latte Macchiato, met de lekkerste patisserie. Of de heerlijke Caramel Latte en Iced Frappé met een Triple Chocolate Donut. Dus kom lekker smullen bij McDonald`s op Woonboulevard Almelo. Het is tenslotte zomervakantie!

Contact
McDonald`s Almelo
Woonboulevard 2
7606 JA  Almelo
Facebook: McDonald`s (Woonboulevard Almelo)
Telefoon: 0546 850 494