Marskramer opent haar shop op Woonboulevard Almelo

Geplaatst op

 Met een ruim assortiment producten van verschillende grote merken vind je bij Marskramer altijd iets om jou leven makkelijker te maken. Des te fijner dat de Marskramer terug komt in Almelo en wel in Shop in Shop XL op Woonboulevard Almelo.

Het leuke van Marskramer is dat het merk vertrouwd is maar de artikelen helemaal up to date zijn. Zo vind je in deze uitgebreide store op Woonboulevard Almelo een erg mooie servieslijn, maar ook scherp geprijsde wijnglazen of stijlvolle tafelversiering. Eigenlijk alles om je Kersttafel mooi mee te decoreren. Daarnaast staat Marskramer voor gedegen kwaliteit. Op zoek naar een duurzame pannensets of een uitstekend koffieapparaat? Kom gerust langs en laat je adviseren.

De Marskramer formule bestaat al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw, en heeft altijd gestaan voor kwaliteit, klantgerichtheid en goede service. Bij de winkels van Marskramer kun je altijd terecht voor al je huishoudelijke benodigdheden. Dus ook voor schoonmaakmiddelen. Het assortiment is erg ruim opgezet.

Joost Tiemersma, Eigenaar van Shop in Shop XL, vindt de Marskramer een aanwinst op het plein. “De keten Marskramer is vorig jaar overgenomen door Otto Simon in Almelo”, vertelt Joost. “Dat maakt van Marskramer een Almelo’s bedrijf. We hebben hier al wat langer Top1Toys, die formule is ook van Otto Simon. Toen ze mij benaderden of ik hier een Marskramer wilde open, stond ik er gelijk voor open.”

Momenteel wordt de ruimte van Marskramer ingericht. Een deel van de producten is nog onderweg naar de winkel. “Als alles goed gaat, gaan we eind volgende week open”, laat Joost enthousiast weten.